jakovljevic79
Član
Planiram od buta vaditi vešalice za dimljenje. Interesuje me koliko soli da stavim na 10 kg mesa?
Послато са GT-I9505
Послато са GT-I9505
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Vode sipaš samo da ogrezne tj ka staviš sve unutra da jedva prekrije to ne višePravio sam bele kobasice po Vasim receptima i ispale su solidne,iskreno nisam odusevljen,mislim da sam pogresio kada sam sipao vodu u kojoj se barile barevine,mislim da sam sipao premalo,sipao sam litar te corbe na kolicinu barevina od svinje 180kg (bario sam celu glavu,jezik,pola crne pola bele dzigerice,bubrege,srce,kozure,i sve koske na kojima je ostalo mesa,i malo cistog mesa),koliko sam na to trebao da stavim corbe u kojima su se barile?Odnosno koliko vi stavljate?Hvala
Nije bila Mica manekenka,prema tome je za pojesti,ni za šta drugoAaaa, pa gde ces magarca covece. To nije za klanje i jelo. To je kao da ubijes konja, psa i macku, pa nismo kinezi valjda
Ko ovo moze da zakolje svaka mu cast!!! Ne racunam klanicu, jer tako si rasporedjen, ne mozes birati...Kako vas nije bilo zao magarca da zakoljete.....
Aaaa, pa gde ces magarca covece. To nije za klanje i jelo. To je kao da ubijes konja, psa i macku, pa nismo kinezi valjda
HheheheheheheheheCestitam mindjusar Ti sad jedini na forumu imas magareci mozak.---------[ Dali se on drukcije sprema nego ovaj svinski. ]