cicimoric
Član
Da poznajem ga.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Pa neces sa horsom raditi samo na 15cm, to moze sa bilo kojim gruberom, da posle zetve presece vegetaciju ali glavna namena mu je da radi na +40, a za to da bi konforno radio treba 200+ ks. Kod mene u selu je covek uzeo takvog horsha za traktor 160ks, pa je posle jedne godine rada sa njim zamenio za 220 ks i sad radi bez problema. Inace sve cestitke Igoru na kupovini to je prava sprava.
Sta na toj masini vredi 15000eura?
Nemoj tako,nema potrebe za izvrtanjem reci,niko od nas nema nista protiv Igora,bar ja nemam.Mene iritira cena,zasto je to toliko skupo ,niko od vas se ne zapita sta tu ima da kosta toliko ???.Da,ima povracaja na nove masine,verovatno i na ovaj gruber 40%,pa jos i pdv,ali opet...Lezajevi,radni organi,nosaci istih,diskovi,valjak,koliko to moze da kosta,ostatak je samo ram od profila.Zašto ste toliko negativni?Igor je kupio sebi od svojih para ne od vaših.
Cemu nervoza,sta smo rekli pogresno za horsch ?,nisam ja protiv grubera,daleko od toga.Za neke ocigledno horsch je svetinja,i ne sme se nista lose reci za isti,o ceni se ni ne razmislja,bitno da pise horsch,50k eura,100k,nema problema,kako su dosli do te cene,nikog nije briga.Takodje o radnoj dubini se ne slazem(mozda gresim),oblik radnih organa kao i sto nisu fiksni,nego sa oprugama,40+ cm samo u pesku kod terrana.Onaj ko u životu nije zakačio gruber za traktor i probao ga u svojoj njivi na razne dubine nema šta ovde da komentariše.
Baš sam fin inače bih se mnoogo drugačije izrazio.
Nisam upoznat,otkad ima povrat za gruber?