Marius da li ste vi došli na forum da bi se reklamirali?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Marius da li ste vi došli na forum da bi se reklamirali?
maticu sta fali nek se reklamira ,mozda nam zatreba.Marius da li ste vi došli na forum da bi se reklamirali?
jel su i ovde nalepnice kontraMarius I nalepnice su kontra zalepljene.
Ti se zezaš ja ti kažem ozbiljno te linije bele I crvene treba d idu od centra mašine ka spolja tj gledajući mašinu od nazad // tako sa leve a kontra sa desne strane. Malo prelistaj udžbenik iz saobraćajnih propisa mada ima još "majstora" koji to rade kao ti.jel su i ovde nalepnice kontra
Gospodine @Gruja Renault ja nisam Vas pitao za mišljenje nego sam dao konstataciju, a vi uzmite Mehaniku pa još malo proučite zašto sam to napisao. Imate još dosta da učite o tome, a druga je stvar što se vama to svidja možda se i zaljubite u taj gruber.
Prijatelju ja ne nosim naocare koliko znam a i vidim na slici tako i idu a tako sam ih i ja stavio. Na kraju krajeva bitno je kako masina radi a ne kako nalepnice stoje.Ti se zezaš ja ti kažem ozbiljno te linije bele I crvene treba d idu od centra mašine ka spolja tj gledajući mašinu od nazad // tako sa leve a kontra sa desne strane. Malo prelistaj udžbenik iz saobraćajnih propisa mada ima još "majstora" koji to rade kao ti.
Gospodine Marius Nalepnice NISU dobro postavljene, naime, leva treba desno da se postavi a desna levo, isto tako i na valjku koji ste okacili u drugoj temi, zamenili ste mesta levim i desnim nalepnicama.
Prijatelju sujetu odbaci ovde ,veruj svaki savet je dobronameran Meni lično se ne sviđa ideja sa parnim brojem radnih organa zato što jedan RO uvek dođe iza jednog točka. Više mi se sviđa raspored da RO budu između točkova (prvi red) I iza točkova (drugi red). I naravno nalepnice ispravno da se zalepe.Prijatelju ja ne nosim naocare koliko znam a i vidim na slici tako i idu a tako sam ih i ja stavio. Na kraju krajeva bitno je kako masina radi a ne kako nalepnice stoje.