Razrivač (Gruber)

da li je neko koristio gruber umesto zimskog oranja, na visim terenima gde je susnije u losim godinama

Ti se zezaš ja ti kažem ozbiljno te linije bele I crvene treba d idu od centra mašine ka spolja tj gledajući mašinu od nazad // tako sa leve a kontra sa desne strane. Malo prelistaj udžbenik iz saobraćajnih propisa mada ima još "majstora" koji to rade kao ti.
Nisi se lepo objasnio kolega Talianu ... Jeste da linije treba da idu od centra masine ka spolja i svakako idu, ali po pravilu treba da idu od centra masine ka spolja na dole...

Sve je to lepo samo nije mi jasno odakle Vama podatak da je to najbolji gruber do sada proizveden? Ja to nisam čuo ni od gospode iz Amazonea. Stvarno mi u poslednje vreme beže neke informacije, a skoro sam bio sa gospodinom iz Amazonea.

Onda se tako i napiše, a ne da se nameće nešto što nije provereno.Mišljenje možemo da poštujemo ili ne, a nametanje je već nešto što je neka nezavisna i renomirana kontrolna kuća dokazala raznim testovima to i dokazala ispitivajući neki proizvod od više proizvodjača u sitim uslovima. Prema tome ubuduće se držite Vašeg mišljenja, a drugima prpustite da odlučuju ko je najbolji!

Nije los, ali mana mu je sto je vuceni pa je nezgodan za koriscenje u nasim uslovima (kanali, salasi, nesavesne komsije itd). Takodje mi se ne dopadaju ni radni organi, ali ajde nek to ni nije mana. Svasta sam video i za sad je, po mom skromnom misljenjeu i ubedjenju, gruber tipa Horsch najbolji.

Pre nekoliko godina kada su se odrzavali dani polja u Tamisu u Pancevu ( bilo nas je dosta sa foruma ) bila su dva poljoprivredna proizvodjaca ako se dobro secam iz Kovacice. Jedan od njih je imao Horsch-a a drugi je imao Amazone Ceniusa i po njihovoj prici se ispostavilo da je Horsch bolji gruber. Ne favorizujem Horscha zato sto ga posedujem niti sam rekao da je po meni bolji nego samo prenosim price ljudi koji su videli i probali i jedan i drugi.

www.dodaj.rs
[/URL][/IMG]

da cujem sta kazu forumasi za ove grubere????

Verovatno ce ti reci da na onom zakacenog za dajca nisu pravilno postavljene table... Meni se licno ovi gruberi zesce dopadaju, ne bi se bunio da posedujem bar jedan!

"da cujem sta kazu forumasi za ove grubere"
Moje misljenje predpostavljam da znas, ali ajde da ga potvrdim.
Za rad i majstorstvo cista desetka. Izbor radnih organa je po meni los kao i izbor valjka. Taj gruber koji si ti odlicno napravio nema potrebnu kilazu i to pri radu zna da bude velik problem.
Ovo su dobronamerne kritike i sugestije i ovim ne zelim da umanjim tvoj trud i znanje, ali samo iznosim moje misljenje.

nerazumem zasto je los izbor valjka ??? guber ima 2100kg mislim da nije lagan a odlicno radi ove godine je isproban po svim uslovima i mogu ti reci samo sve pohvale,, a ko god hoce neka dodju dacu svakom da isproba..

Moje mišljenje je da poslednji disk ne radi posao . Obrati pažnju kako je to uradjeno na LEMKEN KARAT 9 isto se rasklapa kao kod tebe ali se teleskopski izvlači i može bolje da se podesi . Što se tiče valjka, dobar je ...mogao bi biti i krosskill

Nazad
Vrh