IMT-550
Član
Odg: Gruber
Meni i sad zuji u usima od simfonijskog orkestra u menjacu 577 no dobro sta je tu je..........
Meni i sad zuji u usima od simfonijskog orkestra u menjacu 577 no dobro sta je tu je..........
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
neizgleda loše gruber druže,koliko si uradio sa njim,koja dubina,koja brzina i potrošnja,ako nije tajna? i kako si zadovoljan sa kvalitetom? i ja sam rešio da zamenim plug,tanjiraču,drljaču i setvospremač sa gruberom naleto,za početak,plug sam prodao,ali neznam šta da kupim,nešto nemam preterano poverenja u te "no name" mašine,pogotovo domaća redinost,Sutjesčanin nemoj se naći prozvan i uvređen,ali mislim da bi ja to poder'o za jedan dan,lima je u staroj jugi bilo po specifikacijama mali milion,koji je za šta,da nedužim,danas u prodaji ima samo ČELIK ZA ŠERPE,nije bez veze da mašine sa zapada imaju cenu,ali imaju i adekvatan kvalitet za tu cenu,i naši preci su onomad probali praviti pitu od govana,jako lepo znala da ispadne,ali kako god SMRDELA jeBubu je napisao(la):U skorije vreme ne planiram da menjam traktor dok ne obnovim ono sto sam planirao tako da ce biti vencan sa sedmicom odredjeni vremenski period!
Sa kamatom me kosta nesto ispod 5000 evropskih
zorancile je napisao(la):Bubu, dva prohoda gruberom u proleće ili sad?