Bećarina pusta
Član
Jučer ga malo isprobali u strnjaku.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Mindjušar
Mislim da pozicija tanjira za ravnanje površine nije fabrička (nosač na ramu) nego je nosač namešten na nosač rotora... ispravi me ako grešim
Da li ovakvi gruberi (kao na slikama sa ove strane), ako se koriste na istoj dubini godinama, stvaraju zbijeno tlo na dubini obrade (kao što to rade plug i tanjirača)?
Znaci i ja mojim IMT-ovim 2rednim medjurednim kultivatorom gruberisem ?
Sad vec pisete bez veze. Nek svako za sebe odluci da li je gruber il podrivac los, dobar ii isti kao i plug. Nema potrebe da ovde smara ostale clanove.
Ako neko i koristi gruber nek koristi za sebe i nek to ne deli sa ostalim clanovima foruma, ili bar da ne komentarise sta je bolje. Svako ce hvaliti svoga konja to je sigurno, a sigurno je i to da smo mo, Srbija, jad i beda i da nam rasprave i ubejivanja nikad dosta. I dok tako mi palamudimo Ameri prvi na olimpijadi, a mi 40 i neki. Dakle oni treba da uce od nas, a ne mi od njih, logicno naravno.
Od sad samo slike i snimke ostavljam a u komentare i raspreve se ne upustam jer ce uvek biti pametnih koji ce hteti da izmisle toplu vodu.
Pošto odgovor važi i za mene još bi me inetresovalo jel taj broj 7-9 za gruber sa krlcima ili bez njih?
Hocu da probam da sam uradim nesto slicnoMi smo sinoć završili prepravku satexovog grubera
[/IMG]
pal koje sirine i koliko radnih tela bi odgovaralo mom MTZ-u