Bećarina pusta
Član
Jučer ga malo isprobali u strnjaku.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Mindjušar
Mislim da pozicija tanjira za ravnanje površine nije fabrička (nosač na ramu) nego je nosač namešten na nosač rotora... ispravi me ako grešim![]()
Da li ovakvi gruberi (kao na slikama sa ove strane), ako se koriste na istoj dubini godinama, stvaraju zbijeno tlo na dubini obrade (kao što to rade plug i tanjirača)?
Znaci i ja mojim IMT-ovim 2rednim medjurednim kultivatorom gruberisem ?
Sad vec pisete bez veze. Nek svako za sebe odluci da li je gruber il podrivac los, dobar ii isti kao i plug. Nema potrebe da ovde smara ostale clanove.
Ako neko i koristi gruber nek koristi za sebe i nek to ne deli sa ostalim clanovima foruma, ili bar da ne komentarise sta je bolje. Svako ce hvaliti svoga konja to je sigurno, a sigurno je i to da smo mo, Srbija, jad i beda i da nam rasprave i ubejivanja nikad dosta. I dok tako mi palamudimo Ameri prvi na olimpijadi, a mi 40 i neki. Dakle oni treba da uce od nas, a ne mi od njih, logicno naravno.
Od sad samo slike i snimke ostavljam a u komentare i raspreve se ne upustam jer ce uvek biti pametnih koji ce hteti da izmisle toplu vodu.
Pošto odgovor važi i za mene još bi me inetresovalo jel taj broj 7-9 za gruber sa krlcima ili bez njih?
Hocu da probam da sam uradim nesto slicnoMi smo sinoć završili prepravku satexovog grubera
![]()
![]()
[/IMG]![]()
pal koje sirine i koliko radnih tela bi odgovaralo mom MTZ-u