obi
Član
Koliko je para bio? Gledao sam taj model bez sigurnosnih opurga.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Nema ni ja pa asam uzeo ovo što mogu vući.Kupljen u našoj omiljenoj firmi, MBV.
Meni je Apollo zapao za oko ali nemam kadar traktor za njega.
Prvo kupio masine pa progutao magnet ?Ja sam išao kontra redom
Zvao sam ih sad, kažu za traktor od 160ks mašina od 2.5m, za 180-200ks može 3m zahvata. V ring valjak. Cena mašine zahvata 2.5m je 9.480e sa pdv, a od 3m zahvata je 10.500e sa pdv.
Za 3 metra su mu savetovali 200ks tj min 180. A ako je zemljište teško, želi da ide brže i dublje onda su i u pravu. Sve suprotno od toga tj lako-lakše zemljište, sporije i pliće može 160ks. Samo onda dolazimo do onoga da će se ergela vremenom razbežati zato je možda bolje da uzme od 2.5m Huđikov, što sam odmah i napisao.I ja mislim malo da preturuju sa 2,5 m i 200 ks.uzmite metar pa vidite dubin 20i 25 cm na terenu skoro da se ne vidi.
Radi posao samo mi se cini baca zenlju sa strane pa je zadnji valjak naap ne moze da pokrijeJedna trenutna,zemlje srednja teška,slama sklonjena.
Jako je bitno kkao konbajn ostavi posle veridbe,ako je haos nema tog grubera koji če valjano odrati posao.
Da nije i drugar i jermenovaca?koliko znam ni kod flojda zemlja nije bas lagana...treba i to uzeti kao reper.vidis i da je kod nas razlika u brzini bar 3 km/h,a traktori su slicnih karakteristika.Evo ja mu nudim mogucnost da dodje i vidi Pumu 155 i 3m u 3 reda. Drugar ima jos 2-3 dana da radi pa ce da proceni. Cak postoji mogucnost da dodje sa traktorom i da zakaci gruber i proba.
Letos posle skidanja psenice smo radili gruberom na max dubinu koja je mogla da radi. Bukvalno smo hteli umesto podrivaca da razrijemo koliko moze, mada kod nas vec odavno neme pliznog djona (mada je on najmanji problem u poljoprivredi).Dubinu od 30 cm u TESKOJ ZEMLJI ne mogu da izdrze ni sigurnosni srafovi a ni opruge. Ko god tvrdi drugacije zemlja mu nije teska. TACKA.