Pitaj Paorpaora, on ga ima dosta dugo, čini mi se da je pisao da potrošne delove uzima u Mikronu Sirig jer su originalni loši.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Jos uvek su fabricki nozevi na njemu iz 2012 godine. Zamenio sam samo 2-3 komada koje sam izgubio zbog puknutog srafa.Paore, da li tu odgovara nosač da se namontira ona najjača verzija karbidnog vrha od Horsch Terrana? Mislim da je Cici negde pisao da su mu izdržali neki četvorocifren broj hektara pre zamene.
Onda taj Horsh i nije skup.Jos uvek su fabricki nozevi na njemu iz 2012 godine. Zamenio sam samo 2-3 komada koje sam izgubio zbog puknutog srafa.
Preduslov za bilo koji tip redukovane obrade jesu dobro isitnjeni i dobro rasporedjeni zetveni ostaci po celoj povrsini ako se zeli dobiti maksimalni kvalitet obrade.Pozdrav svima, javljam se iz Bijeljine. Potreban mi je savjet u vezi kupovine grubera. Naime, planiram da ga koristim kao glavni i jedini predsjetveni priključak za sjetvu pšenice, ako je to uopšte moguće. Zatim bih gruberisano zemljište prelazio "paketom" - rotodrljačom i sijačicom. Do sada sam zemlju u jesen spremao teškom v tanjiračom, međutim gruber mi se čini kao bolja opcija... Što se tiče traktora radim sa JD 6175 i u pitanju je jako teška zemlja.
Ponajviše me interesuje da li će mi problem predstavljati žetveni ostaci, tj da li će dolaziti do gušenja...
Hvala unaprijed
Sent from my SM-G991B using Tapatalk