Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Da izasli su na teren premerili i oznacili pravac kuda treba da se tanjira.Nema veze što je žito stradalo, šta su sijali na leniju. Reda treba uvest i održavat ga. Jel vama prije takvih akcija, di se postojeće lenije vraćaju na staru širinu, na teren izlazi mjernik da opali točan pravac da znate di završavaju njive?
Znam kakvi su putevi kod vas,dok sam pomagao zetu u polj. radovima isao sam vasim putevima,nisam znao gde su mi bubrezi a gde tockovi od traktora..Stvarno se divim ovakvim prizorima,kod nas od 2003 kad sam došao u selo nisam video nikakvu akciju što se tiče sređivanja atarskih puteva.Da vam ne pričam kako je kad cele godine upadamo u kanale koji su kopani prošlog proleća za ispuštanje vode sa pšenice pa ima budala koji ne znaju da iskopaju tako da voda ode a traktor lepo pređe preko njih neko upadneš ko u bunar.Prošlo leto jedno predveče išao na voćnjak sa atomizerom i tropnuo u jedan od kanala rezultat iskrivljen ram na atomizeru.