Blago vana kad vas ima toliko , nas nije ostalo ni desetak poljoprivradnika u seluI kod nas juče bila akcija ravnanja puteva.Skupilo se nas oko šezdesetak i dobar deo smo poravnali.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Blago vana kad vas ima toliko , nas nije ostalo ni desetak poljoprivradnika u seluI kod nas juče bila akcija ravnanja puteva.Skupilo se nas oko šezdesetak i dobar deo smo poravnali.
Mene je neko prijavio da sam raskopao drzavni put,a put sam sam napravio kroz šumu koja je moja.Morao sam da platim veštaka koji je izašao da utvrdi stanje jer na osnovu mapa iz katastra to ne može,izašao čovek da vidi da put vodi u moju njivu kroz moju šumu.Сељакизграда, мој отац је због сличне ситуације добио 2 године условно. Зелени појас је просекао, та дрва оставио са стране изгледа је осетио шта ће бити. Улт му је дошао другарски из кампање репе.
Све уредно пријавио да прави против пожарни пут зато што је насеље остало без тог пута. И наравно прође неко време, сви користе пут и ето плавих другара. Прошло неколико месеци.
Из ината нећу да га одржавам. А нисам једини којем треба. Сад скоро цистерна није могла да се попне и одчепи канализацију. А поједнини нису дали да прођу кроз двориште.
Bile su dve grupe.Lepo ste sredili atarsku leniju. Ja sam spremao sa Hollandom kad je prošla jedna ekipa.
Sent from my M2102J20SG using Tapatalk
Jeli to ona Faraonova?Ја сам прекључе сам равнао путеве до својих њива, јбг код нас нико није луд да ломи машине. Сваки пут сам прешао 4 пута тањирачом и тачно је фалио сетвоспремач и данас комшија ишао и спустио сетвоспремач направио писту. А имам једног гада из Куцуре ради неку земљу у нашем атару што је враћена реституцијом све путеве око тих њива је изорао. Значи изгорео сам кад сам видео шта је урадио бравутан један он је дошао до своје њиве, а нас остале ко јебе ми нека летимо до наших њива. Али не зна где је дошао и не зна каква га добродошлица чека кад се један дан сретнемо у атару.