Dabome a ima i slučajeva gde je šut iskipovan i tako ostavljen.Valjda su mislili da će ga ptice i divljač razneti.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Bojče ja sam komentarisao onu Bobanovu sliku. Inače tih pola metra dubine i nije strašno ako nije tako kao kod Dukeja ili ako nema "materijala" sa strane odakle bi mogao da naoreš a rupa dugačka. Onda ništa bez nasipanja ali ne zemljom sa njive. Pre dve godine smo uspeli nekako na mišiće da se skupimo nas 15-ak i uradimo glavne puteve i dobro se drže ali ima deonica gde bi trebalo korigovati dok se ne izrovari ali.... Što kod nas kažu: Neće mama,neće Marko neću ni ja. Ali ipak,moraću. Evo nekih starih slika sa ravnanja jednog surduka. Žao mi samo što nisam slikao pre početka radova.... Surduk je bio takav da samo traktorom i nekim užim priključkom možeš proći. Već nešto malo šire ne prolazi. Nakon zadužene ekipe za 70% djurdjinskih putevaMoze kada je mali problem, a kada fali pola metra zemlje?
Pre par godina je bila komesacija pa po celom ataru ima betonskih stubica-medjasa.Kažeš da se sankcionise; da li sa vama ide i geometar pa znate koliko je posejano u put?