Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
http://www.coricagrar.rs/m171_sulky__rasipaci_poljoprivredna_mehanizacija_coric_agrar.htmlPa gde nađe njega baš.Tako bezobrazno velike cene mene bi bilo sramota i da tražim.Za te polovne traži i po 3000evra ,a za neke i 4500 i više.Ja da imam te pare znam gde bih kupio nov.
Tolike pare baciti na rasipac kad ce on da se isplati???
bi ih broj'o. Samo znam da na hidrauliku otvara krila kao prskalica i u tim krilima ima valjda nekog puža ili šta već i onda tako sa puno malih diskova rasipa po celoj širini krila. Kažu majstori da ništa na svetu ne može tako ujednačeno i precizno da raspe veštačko đubrivo.koji je ovo traktorEvo i mog rasipaca danas ga doterao od majstora pravio nadogradnju, sad je 800l
Ima jedan Đura u Kikindi što ima rasipač kakvog na daleko nema. Ne znam koliko diskova ima,bi ih broj'o. Samo znam da na hidrauliku otvara krila kao prskalica i u tim krilima ima valjda nekog puža ili šta već i onda tako sa puno malih diskova rasipa po celoj širini krila. Kažu majstori da ništa na svetu ne može tako ujednačeno i precizno da raspe veštačko đubrivo.
Stigao jedan u moje selo pre 20tak dana...nisam ga video ali mi se pohvalio covek koji je kupio!Zapremina mu je 1500...Ima jedan Đura u Kikindi što ima rasipač kakvog na daleko nema. Ne znam koliko diskova ima,bi ih broj'o. Samo znam da na hidrauliku otvara krila kao prskalica i u tim krilima ima valjda nekog puža ili šta već i onda tako sa puno malih diskova rasipa po celoj širini krila. Kažu majstori da ništa na svetu ne može tako ujednačeno i precizno da raspe veštačko đubrivo.