Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
http://www.coricagrar.rs/m171_sulky__rasipaci_poljoprivredna_mehanizacija_coric_agrar.htmlPa gde nađe njega baš.Tako bezobrazno velike cene mene bi bilo sramota i da tražim.Za te polovne traži i po 3000evra ,a za neke i 4500 i više.Ja da imam te pare znam gde bih kupio nov.
koji je ovo traktorEvo i mog rasipaca danas ga doterao od majstora pravio nadogradnju, sad je 800l
Ima jedan Đura u Kikindi što ima rasipač kakvog na daleko nema. Ne znam koliko diskova ima, bi ih broj'o. Samo znam da na hidrauliku otvara krila kao prskalica i u tim krilima ima valjda nekog puža ili šta već i onda tako sa puno malih diskova rasipa po celoj širini krila. Kažu majstori da ništa na svetu ne može tako ujednačeno i precizno da raspe veštačko đubrivo.
Stigao jedan u moje selo pre 20tak dana...nisam ga video ali mi se pohvalio covek koji je kupio!Zapremina mu je 1500...Ima jedan Đura u Kikindi što ima rasipač kakvog na daleko nema. Ne znam koliko diskova ima, bi ih broj'o. Samo znam da na hidrauliku otvara krila kao prskalica i u tim krilima ima valjda nekog puža ili šta već i onda tako sa puno malih diskova rasipa po celoj širini krila. Kažu majstori da ništa na svetu ne može tako ujednačeno i precizno da raspe veštačko đubrivo.