slavisa2
Član
prije par godina kupim nov sa diskom radio dvije godine i dao ga za dzaba samo da se rijesim,bar za mene je lulas zakon
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Dal može toliko dobaciti,ako je prskanje 10m znači rasipač mora da baca 30mPa rasipačem idu u svaki drugi trag i to je to.
Cvejo, spustiš hidraulik niže i lulaš odma uže baca, tako da nije komplikovano ni malo .Sa lulasem ne moze na klinastim parcelama ili ako ostane pola sirine rasturanja.Tj,moze ali je komplikovano a ovaj sa diskom samo zatvoris jednu stranu i teraj.
Sa lulasem ne moze na klinastim parcelama ili ako ostane pola sirine rasturanja.Tj,moze ali je komplikovano a ovaj sa diskom samo zatvoris jednu stranu i teraj.
Kako uradti sa vučenim?Cvejo, spustiš hidraulik niže i lulaš odma uže baca, tako da nije komplikovano ni malo .
Kako uradti sa vučenim?
Koji crnjak )U prethodnim postovima se raspravlja o nošenim rasipačima a na tvoje pitanje nemam odgovor. Ustvari, skrati mu lulu sa ručnom testerom za gvožđe na licu mesta
Ja sam na mom, ovaj problem rešio tako, što sam napravio dve nove lopatice kraće (po jednu na svaki disk), i samo ih na licu mesta zamenim (po dva vijka), pa bude zahvat 15m (ukupno sa dva diska). Na pojedinim parcelama sam radio na jednoj strani sa većim zahvatom, a na drugoj sa manjim .Interesuje me kako se uklapa pri prihrani pšenice u tragove prskanja koji su 10-12m sa rasipačima koji imaju zahvat 20-25m