slavisa2
Član
prije par godina kupim nov sa diskom radio dvije godine i dao ga za dzaba samo da se rijesim,bar za mene je lulas zakon
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Dal može toliko dobaciti,ako je prskanje 10m znači rasipač mora da baca 30mPa rasipačem idu u svaki drugi trag i to je to.
Cvejo, spustiš hidraulik niže i lulaš odma uže baca, tako da nije komplikovano ni malo .Sa lulasem ne moze na klinastim parcelama ili ako ostane pola sirine rasturanja.Tj,moze ali je komplikovano a ovaj sa diskom samo zatvoris jednu stranu i teraj.
Sa lulasem ne moze na klinastim parcelama ili ako ostane pola sirine rasturanja.Tj,moze ali je komplikovano a ovaj sa diskom samo zatvoris jednu stranu i teraj.
Kako uradti sa vučenim?Cvejo, spustiš hidraulik niže i lulaš odma uže baca, tako da nije komplikovano ni malo .
Kako uradti sa vučenim?
Koji crnjakU prethodnim postovima se raspravlja o nošenim rasipačima a na tvoje pitanje nemam odgovor. Ustvari, skrati mu lulu sa ručnom testerom za gvožđe na licu mesta![]()
Ja sam na mom, ovaj problem rešio tako, što sam napravio dve nove lopatice kraće (po jednu na svaki disk), i samo ih na licu mesta zamenim (po dva vijka), pa bude zahvat 15m (ukupno sa dva diska). Na pojedinim parcelama sam radio na jednoj strani sa većim zahvatom, a na drugoj sa manjimInteresuje me kako se uklapa pri prihrani pšenice u tragove prskanja koji su 10-12m sa rasipačima koji imaju zahvat 20-25m