pocerina
Član
Ja imam neki slovenacki sa 2 diska, ali jedan ispod drugog, ali ipak vise baca na jednu stranu...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Bio na kurs za ovaj rasipac poslala me firma za koju radim, ja rekao sta cu na taj kurs rasipac ko rasipac, nista narocito! Kad sam zavrsio kurs pita me menadzer sta mislim, ja samo kratko odgovorio "ceo zivot sam razbacivao vestacko dubrivo pogresno".
Ima li neko od vas fertilov ciklion,ne mogu da podesim bacanje levo i desno.Pa me zanima kakva su podesavanje da bi bacila sto ravnomernije levo i desno
ima 5 rupa,stigo je ciklon tako sto je svaka ona lopatica sto baca djubre na 2 rupi gledano od desno tj napred zavisi kako ko gleda.Znaci ja svaku drugu lopaticu da stavim na trecu rupu?Kao sto kaze Farmer, svaka druga za rupu u nazad i baca jednako.
u tom slucaju@Dorel......dobronameran sam bio
ima 5 rupa,stigo je ciklon tako sto je svaka ona lopatica sto baca djubre na 2 rupi gledano od desno tj napred zavisi kako ko gleda.Znaci ja svaku drugu lopaticu da stavim na trecu rupu?
Dok imamo ovakvo mineralno djubrivo ne isplati se.