talianu
Član
Po savetima sa 14 strane ove teme izbaždarena Creina, jes da sam se zezao par sati ali vredelo je tačnost je u 10 kg po kj (tačnije 8 kg ) . Prezadovoljan sam kako radi klateća cev i tek sada vidim gde mi je bila pamet kada sam za đubrivo kodišnje dava 7-8000 eura i bio zadovoljan sa rasipačem od 200 eura (sa jednim diskom).
Evo par slika mada nisam imao strpljenja sve da slikam.
Prvo je izbaždarena brzina traktora pošto mi ne radi ni obrtometar ni brzinometar gas je postavljen u položaj koji mi odgovara i po njemu sam računao brznu. Zatim sam pustio da radi i merio širinu raspanja.Kada sam to završio sledilo je skidanje lule i merenje količine veštaka koji iscuru u jedinici vremena. 4-to merenje je bilo dobitna kombinacija. Zatim punjenje 1500 kg i pravac ataar. Formule za izračunavanja na 14 strani ,autor će se prepoznati.
Evo par slika mada nisam imao strpljenja sve da slikam.
Prvo je izbaždarena brzina traktora pošto mi ne radi ni obrtometar ni brzinometar gas je postavljen u položaj koji mi odgovara i po njemu sam računao brznu. Zatim sam pustio da radi i merio širinu raspanja.Kada sam to završio sledilo je skidanje lule i merenje količine veštaka koji iscuru u jedinici vremena. 4-to merenje je bilo dobitna kombinacija. Zatim punjenje 1500 kg i pravac ataar. Formule za izračunavanja na 14 strani ,autor će se prepoznati.