mazan79
Član
moze..ali onda moras da je kupis....i dobijas gratis remontovan rasipac MINERALNOG (citaj vestackog) djubriva- da ne idemo uMazane, nemoj da ti gume na škodi slučajno budu izduvane ujutru
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
moze..ali onda moras da je kupis....i dobijas gratis remontovan rasipac MINERALNOG (citaj vestackog) djubriva- da ne idemo uMazane, nemoj da ti gume na škodi slučajno budu izduvane ujutru
Pa trosi brze i moj jer je gore siri pa samim tim ima i vise djubriva koje treba da ode,a dole uzi pa brze ode,bar ja tako mislim...
Ja sam moj rasipac izbazdario na cetvrine, posto je to u stvari zarubljena kupa okrenuta naopako, i mislio da sam resio stvar s tim, medjutim dosta brze mi trosi drugu polovinu djubriva, kanda nije subjektivni osecaj.
To se lako proveri. Uspeš jedan džak, poravnaš i zabeležiš crtu flomasterom, zatim još jedan, pa zabeležiš... i tako redom.
@bane_123
Rasturivač radi odlično, precizno baca, ravnomerno, i cena mu je odlična, nisam se pokajao što sam ga uzeo. Svakako moja preporuka...
http://www.polovniautomobili.com/oglas3765557/pobeda_poljostroj_2000/
Da li neko poseduje ovakav rasipac? Kako baca djubrivo? Da li baca srazmerno i na jednu i na drugu stranu? I koliko vredi ovako nesto?