lazarmatic
Član
da, kopiju agromehanike. nije mi jasno kako ti proizvodjaci uopste opstaju na ovom jadnom trzistu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Zbog takvih kao ti i ja opstaju.Nazalost meni se svs ta go..a kao sto su prskalica Vojka,rasipac mega metal,ormaric krivi i razbucani.Kupio sam ormaric posle mm i cinil8 mi se da sam zadovoljan ali jesenas u radovima vidim da se ona osovinica gde je tanjir iskrivljena tako da tanjir ne stoji vodoravno nego po uglom od nekih 25 stepeni,sve u svemu definitivno uzimam neki renomirani makar i od 30 godina.da, kopiju agromehanike. nije mi jasno kako ti proizvodjaci uopste opstaju na ovom jadnom trzistu.
Da nemas u ponudi nekiPo meni rasipač sa dva diska daleko ravnomernije razbaci đubrivo nego lula, i kad smo već kod toga amazone je firma (marka) hoću reći da je izvikan, rauch isto nemačka firma je rasipač za njega, i na zapadu je cenjeniji.
nisam nista farbao mrzim farbanje nego sam ispravljao lopatice koje razbacaju jer su se iskrivili i udarali u konstrukciju i to bez nikakvo opterecejne ili udaranje
Ovo u zagradama deluje kao cena, ovaj u besprekornom stanju kosta 1800e, da nije malo mnogo???
Da l je mnogo neznam,ali ovo sam izdvojio iz oglasa,deuje razlicit od onih da kazem jeftinijih-"Kuhn-Rauch 732M stanje besprekorno, zapremina 1100 l, zahvat štelujući od 10 do 24m (1800)"Ovo u zagradama deluje kao cena, ovaj u besprekornom stanju kosta 1800e, da nije malo mnogo???