guest 43101
Član
Kod Bačulova će koštati verovatno isto koliko i rasipač...
Послато са SM-A225F помоћу Тапатока
Послато са SM-A225F помоћу Тапатока
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
300e manje od one sto traziKoja je realna cena za ovaj rasipač?
https://novi.kupujemprodajem.com/po...ch-ciklon/oglas/146843558?filterId=2334952137
Prošle godine nam stigne Ruski AN u big bag vrećama.Krenemo u prihranu i namestim na podeok za 100 kg/k.j za AN Rusija u 25/1 džakovima koga sam ranije koristio računajući da je to isti andrak.Posle nekoliko krugova poče lula da lupa, reko pokvario se rasipač, kad ono međutim, rasipač prazan pa lupa k'o otvoren prozor.Preračunavaj i op, ispalo 150+kg/k.j jer taj u big bag curi kao lud.
Traži 800e.300e manje od one sto trazi
Imao sam ga ja. Dva puta sam se radovao...Kolege ima li neko ozdoken rasipac,kako su se pokazali jeste li zadovoljni kupovinom?
Menjao osovinu reduktora 2 puta, nema inoxa pa ga korozija satra, lopatice propadnu jako brzo, farba loša, ne postoji mogućnost da se ušteluje a da od đubriva ne pravi prašinu, razbacuje po traktoru iako ima tobož zaštitu napred... Bio je 3 puta jeftiniji od prvog skupljeg zglavnog rasipača tad, ako se sećam bio je to Sulky al šta vredi kad ne valja ništa... Sad ga ne bi uzeo ni da je džabe, samo sebi posla praviti s njim....U čemu je bio problem?