Rasipači mineralnog đubriva

Hvala na ponudi, kupujem samo novo😁, i ovaj što imam je nov ali bi zamijenio za 500 l i ako ima neki malo bolji od Megametala.

Jeste previše za mali rasipač. Nema od toga ništa, malo zemlje imam, nego koji se pokazao da malo bolje rasipa đubrivo od ovih običnih sa jednim diskom, imam crveni 400 čini mise Megametal, ali se očimetrom vidi nejednako bacanje lijevo desno. Neko je spominjao da su neki zeleni bolji.
U jednu stranu baca više ili šta se dešava?

Imam takav i problem sam resio tako sto sam svaku drugu lopaticu pomerio za jednu rupu unapred, mislim, davno je to bilo. Ne mogu reci da baca 100% isto obe strane, ali priblizno.

Vidim da imju 2 rupe, to sad treba eksperimentisati sa vodom pa da se očimetrom vidi šta se dobija sa takvim pomijeranjem.

Vidim da imju 2 rupe, to sad treba eksperimentisati sa vodom pa da se očimetrom vidi šta se dobija sa takvim pomijeranjem.
moj je bacao vise u desnu stranu gledano od pozadi, pomerio sam svako drugo peraje za jednu rupu u levo i sada dosta bolje baca, sigurno to nije isto u gram ali vidi se razlika

Sale ratar je čini mi se dao predlog kako postaviti lopatice na takvim rasipaču, pre mnogo godina. U pravu si za novo, ali je to bez subvencije misaona imenica za mala gazdinstva, kada je u pitanju brend rasipač.

Мени баш одговара што једна страна баца више. Ево сада, имам на једном крају њиве неколико депресија где има мало воде и барица, окренем расипач да баца она шира страна, не газим по блату, милина, као поручено. Не бих га подешавао на једнако расипање.

Zna li neko ima li kakve razlike u kvalitetu rasturanja đubriva između rasipača Ino Brežice i Mega metal sa jednim diskom.

Jel bacao neko ureu iz Turkmenistana? Koju ureu odaberete u aplikaciji jer ove nema u ponudi? Mislim na korisnike donder rasipača...

Nazad
Vrh