Rasipači mineralnog đubriva

Pozzz za članove, kod mene na ovakvom rasipaču protruo ovaj tanjir što se okreće,sad ne znam dali ima to kod mene kupiti ili ću morati da pravim,ako ko zna koliko je debel lim, bio bih mu zahvalan...
Kasnim malo, malo nisam stizao a malo zaboravio.
Debljina tanjira je 2.2mm, nemam predstavu koliko mogu biti debela ta dva sloja farbe.

U aplikaciji mySpreader kada birate vrstu djubriva,da li se gleda približna granulacija i nasipna masa?
Npr. od ponudjenih uree-a biram koja je približna ureei koje su kod nas na tržištu.Tako i sa npk!

Dr Shale planira da kupi nov rasipač za veštačko đubrivo i ja sam došao na ideju da isprobamo ovaj EuroSPAND JOLLY 18 zbog VIBRO SYSTEM tehnologije. Zahvaljujući firmi AGROCESLA koja nam je izašla u susret, danas testiramo ovaj izvanredni rasipač sa za nas novim VIBRO SYSTEMOM... Kako je sve izgledalo i kako se nova mašina pokazala, pogledajte u videu... Mehanizacija u videu: Rasipač EuroSPAND JOLLY 18 - VIBRO SYSTEM Traktor: Armatrac 1104 lux Hvala što ste pogledali video, za još zanimljivog sadržaja lajkujte video,komentarišite i pretplatite se na moj kanal!

Ako moze mala pomoc. Koje je najpribliznija granulacija u aplikaciji mySpreader za Genezisov kan? Koje djubrivo odabrati?

Ja sam ih pre mesec dana (mozda malo vise) zvao u vezi rasipača i reče mi gospodja da nemaju nista na stanju, i da ne moze nista da mi kaze kad im stižu.

Nazad
Vrh