Rasipači mineralnog đubriva

Ja danas zvao za (900 litara pro )
3270 eur. Ta sa sve sajamskim popustom. Prosle godine 1500 litara pro je bio 2600 eur.
Stvarno ga preterali sad.

Hvala druze na odgovoru. Namestio sam na 27 i bilo je dobro. Instalirao sam amazone aplikaciju koja je tako pokazala. Inace prvi put radim sa donder rasipacem, ja imam kareta rasipac koji nije ni blizu ovog. Juce mi se pokvario pa sam uzeo od kuma donder i bas je dobar. Prvi put ga vozio i nastelovao ga sto se kaze u kilu, a kod karete je to katastrofa. Al sta da se radi tad kad sam ga uzeo nisam imao za bolji sad cu gledati sledece godine da uzmem donder.

Kod Ćorića u Bašaidu dugo stoje dva komada. Gledao sam ih i stvarno su lepo ocuvani ali po recima prodavca uzimali su ih ljudi na probu i niko ziv nije uspeo da ih podesi i ušteluje

Danas upareni hidro kran i rasipac. Sad mi je potreban duzi kardan, ako moze savet gde da prvo pogledam kardane?
https://ibb.co/7rrPQ8M]
20220918-113536.jpg
[/URL][/url]

Na 8km mi je 190kg/kj na 31 otvor
29 mi je 170kg/kj, a 36 otvor je oko 290kg/kj.
To je ove godine moja je neka cudna prethodnih godina ke bila neka sotna okrugla mesavina,sad ke kao tucanik oblika.

Veruj mi da pojma nemam, koristio je u pocetku tu aplikaciju sad lepo pisem u rokovnik.
Npr mesavina lepa okrugla, mesavina kao tucanik,urea sitna, urea granulisana....

Danas testirao pre par dana kupljen agrimir.10km,16metara zahvat,150kg/kj 6-24-12,skala na 40.dva tanjira po 4 lopatice,dve rupe otvara iznad kednog diska i dve iznad drugog diska.

Kako se u praksi pokazala aplikacija "my spreader"? Da li se treba drzati strogo parametara iz aplikacije ili treba malo pojacati ili smanjiti rasipac u odnosu na aplikaciju?

Nazad
Vrh