Ja sam uzeo kod Bukura,radi posao.Jel koristi neko dozator za dzambo vreće? Na KP ima nekoliko prodavaca, čiji su se najbolje pokazali?
Konkretno me zanima onaj što buši vreće
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ja sam uzeo kod Bukura,radi posao.Jel koristi neko dozator za dzambo vreće? Na KP ima nekoliko prodavaca, čiji su se najbolje pokazali?
Konkretno me zanima onaj što buši vreće
Dok je prazan, i okačen recimo, drndaj ručice i kašće ti se saamo...Zar nije jedna rucuca za otvaranje/zatvaranje rezervoara a druga za podesavanje kolicine?
To je i meni palo na pamet kao rešenje.Ako postoji mogucnost,izbusis rupice u pravcima tj paralelno sa brojevima sa zute tabele na tom plavom delu gde su ustrafljene rucice ako na to mislis. Kroz to posle kad odes na njivu ustrafis duzi straf i kontra maticu da ne ispadne u radu i da se rucice oslone na njega i radis odredjenu parcelu po tome
Nemoj da si razočaran.Kako da ga okacim i drndam kada ga NEMAM?
Videću ja sutra, pa javljam.Pozzz za članove, kod mene na ovakvom rasipaču protruo ovaj tanjir što se okreće,sad ne znam dali ima to kod mene kupiti ili ću morati da pravim,ako ko zna koliko je debel lim, bio bih mu zahvalan...
Hvala puno na infomarcijamaImas i u Termometalu i u Agroprofilu. U Termometalu nije original i oko 1500 dinara košta (dobrog je kvaliteta) u Agroprofilu original je oko 30 eur.