Нашао сам баш EuroChem ђубриво, јел то неможе?[mention]Shale [/mention] Internacionalnu granulaciju 3,02mm
Sent from my iPhone using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Нашао сам баш EuroChem ђубриво, јел то неможе?[mention]Shale [/mention] Internacionalnu granulaciju 3,02mm
https://postimg.cc/LJd8H6YC][/url][mention]Shale [/mention] Moze ako si nasao, pazi samo da to sto si nasao nije sa dodatkom Sumpora.
Мислиш гранулацију?@Shale gadjaj 3,02mm kalibraciju, po ovim sto si poslao mislim da ti se nece uklopiti najtacnije. I sam jos podesavam dondera, i sve mi nejasno oko kalobracije, ali koliko shvatam u aplikaciji je najvaznije da pogodis pribliznu kalibraciju i posao resen.
Ја радим са дисковима 10-16
6 зец на око 1700 обратаја мотора... 10 на сат...@Shale koju ste koristili brzinu i na koliko obrtaja?
А то је до захвата...Aa kod mene 18...24
Па проблем и јесте тај што нисам нашао ни једно ђубриво са гранулацијом 3.02...[mention]Shale [/mention] Promasio si granulaciju, granulacija tvog djubriva je sigurno manja nego ono sto si ti nasao u aplikaciji. Tj. Da si stavio onako kako sam ti napisao juce bilo bi u kilu
Treba da piše na vreći.@Mirkoni90 kako znas koje je djubre koje granulacije? Ti kako si meni podesio bacao je u kilu, sad opet ide prolece ide An recimo , kako znas koja je granulacija na njemu? Ili Ureje ili NPK, Map-a?