Rasipači mineralnog đubriva

Zna li neko,kako su se pokazali Viconi sa diskovima?

A bez ljutnje ali od kad to treba da se pita kakav je Vicon rasipac lol ?.Sem toga koji tacno model sa 2 diska ?,ima ih 99 ,ja nzm ni jedan da staje 700 kg ,svi ti sa 2 diska su od bar 1500 -2000kg pa na vise ...mozda misliite na neki stari model ?.Od tih starih znam samo za obicne lulase.

Prvi put vidim takve Vicon rasipace ...zanimljiva masina,ja ne mogu nista reci o njemu,vidi na netu neki pdf upustvo i slicno mozes puno saznati na taj nacin.
Evo ovde sam ja skinuo sve za moju prskalicu Vicon ,sigurno ima i za taj rasipac sto sta naci ,jos bolje ako ti vlasnik kaze tacan model,ako ima plocicu neku.
https://www.kvgportal.com/publicquest/

Код штеловања Дондера, у апликацији My spreader, који модел расипача треба изабрати - ZA-M?

Hoće da istruli dno, da pukne plastični prsten odstojnik između dozatora i dna, kraj lule ima svoj radni vek i tako, originalni delovi su izuzetno skupi a zamenski žnj kvaliteta.

Rasipacč ima 4 utičnice dva klipa sa po 2 utikača kako prepraviti da bude 1 eventualno 2 utikača?Hvala.

T spojnicu i zatvaranje spojit na jedno crijevo, otvaranje na drugo, ali više nema zasebno otvaranja svake strane. Ako baš samo jedno crijevo, onda zatvaranje spojit na to jedno kao što sam spomenuo a na cilindre bi trebalo stavit federe da ih otvara...

Najjeftinija i najbrža solucija, dvije T spojnice i spojit kak sam reko, otvaranje na jedno, zatvaranje na drugo crijevo, čemu komplikacije...

Sta je onda poenta toga. Valjda je ovo neko napravio da mozes iz kabine da otvaras i zatvaras svaku stranu posebno. Onda mozete i bez creva. Neku sajlu, rucku, polugu...

Nazad
Vrh