Rasipači mineralnog đubriva

Čovjek je pitao kako. Ovo je najbrže i najjednostavnije, a mana toga je da se otvaraju uvijek obe strane, ali funkcionira...

Prosli radipac je ima 1 crevo sa razvodnikom moglo je zatvoriti posebno levu posebno desnu.Tako bi sad napravio ako moze?

Prosli radipac je ima 1 crevo sa razvodnikom moglo je zatvoriti posebno levu posebno desnu.Tako bi sad napravio ako moze?

Postavi onda i na ovaj rasipac razvodnik sa dve sekcije i resio problem… oko 80€ kosta
aaf893ccda0dae9e27283e02286c4296.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

Udji u podesavanja, moras da ukljucis one filtere za pretragu djubrivu. Tako je i kod mene bilo.

Послато са M2006C3LG помоћу Тапатока

I meni nije radila. Sad sam ušao da probam. Kad odem na izaberi djubrivo kaže nema ponudjenih djubriva aplikacija će biti ažurirana. Stisnem ok i u gornjem delu krene narandzasta linija da se učitava. Kad je završio, udjem opet i sad sve ima...

Послато са SM-A515F помоћу Тапатока

Milovane, udjes u podesavanja, korisnicno podesavanje i onda dole imas da odaberes koje drzave da ti ponude za djubrivo.

Послато са M2006C3LG помоћу Тапатока

Kakva su vam iskustva sa amazone aplikacijom i donderom? Sa dunge je bilo da treba malko da se pojača curenje, jel tako i u amazone aplikaciji?

Послато са SM-A515F помоћу Тапатока

Nazad
Vrh