Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Nema na stanju cela prosla godina, od marta sam jurio rasipac kod njih, nisu hteli ni kaparu ni nista,meni je stigao polovinom maja i to su rekli da zovem cesto da proveravam jel stigao kamion, kada stigne kamion u roku od 5 dana nema rasipaca, pre nove godine isao da uplatim dizne kazu rasipaca nema skoro nikad na stanju, ne uzimaju ni kaparu ni nista kad stigne kamion ides uplacujes i preuzimas rasipac, dok ne stigne zoves svake nedelje da proveris kada ce stici...Najpovoljnije i najkorektnije jer u Best&Co Vrbas. Uvek imaju na stanju bar 20-tak. Odeš vidiš. Platiš natovariš i nosiš. Uzmi samo obavezno sa prohromskim dnom i dvosmernim cilindrima. Jeste da je skuplje oko 500e ali si miran.
@Rasa91 ja sam jesenas samo radio sa njim, @Mirkoni90 mi je puno pomogao, koliko sam ja ukapirao najbitnije je da u pretrazi djubriva pronadjes pribliznuo istu granulaciju djubriva koje ti bacas.Nema na stanju cela prosla godina, od marta sam jurio rasipac kod njih, nisu hteli ni kaparu ni nista,meni je stigao polovinom maja i to su rekli da zovem cesto da proveravam jel stigao kamion, kada stigne kamion u roku od 5 dana nema rasipaca, pre nove godine isao da uplatim dizne kazu rasipaca nema skoro nikad na stanju, ne uzimaju ni kaparu ni nista kad stigne kamion ides uplacujes i preuzimas rasipac, dok ne stigne zoves svake nedelje da proveris kada ce stici...
Jednostavan za upotrebu, baca svuda jednako. Samo redovno podmazivanje i to je toda li ima netko iskustva sa ovakvim rasipačima? kako su sd pokazali?
Imam ga ja, samo Creina (isti vrag) i čudim se ekipi ovdje koja piše o aplikacijama za izračunavanje, tablicama, lopaticama i ne znam čemu sve ne.da li ima netko iskustva sa ovakvim rasipačima? kako su sd pokazali?
15m zahvat zaboravi, 13-14m je njegov realan zahvat. Lete krupna zrna i na 15m ali tu nema dobrog pokrivanja ako i sledeci prohod ideš na 15m. Pregledaj lezajeve u mehanizmu da su dobri, najbitniji je onaj u alumijumskom kućištu i samo gas. Ne teraj ga preko 540 ob. kardana, nije mu to nazdravlje, nimalo.našao sam aplikaciju, jer tablice nemam, pa ću probati tako podesiti na broj, koliko se otvori..... gledam za vicon, piše da na 540 kardana baca na 14m......a max bacanje od 15m ostvaruje na 620 obrtaja kardana.....
danas je stigao, treba ga podmazati i probati....zadovoljan sam kako izgleda, čak i iznad mojih očekivanja....