Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kod mene su isto 600 gumeMI rasipamo sa maseyom i ima zadnje gume 600 i manje štete pravi nego pre kad smo sa rusom 15,5 gumama
Nov za te nare nema. A polovan znaci da je odradio prvu mladost. Bolje onda i jeftiniji neki turski ali da je nov i cuvas ga od prvog dana.Gledam malo rasipače i u planu mi je neki veći pa od tih, ajd da kažem povoljnijih, najviše dobrih reči ima za Dondera.
E sad zanima me gde je najpovoljnije i koja je neka cena realna za Dondera 1200-1500 pošto vidim po oglasima da ih više njih prodaje.
Najpovoljnije i najkorektnije jer u Best&Co Vrbas. Uvek imaju na stanju bar 20-tak. Odeš vidiš. Platiš natovariš i nosiš. Uzmi samo obavezno sa prohromskim dnom i dvosmernim cilindrima. Jeste da je skuplje oko 500e ali si miran.Gledam malo rasipače i u planu mi je neki veći pa od tih, ajd da kažem povoljnijih, najviše dobrih reči ima za Dondera.
E sad zanima me gde je najpovoljnije i koja je neka cena realna za Dondera 1200-1500 pošto vidim po oglasima da ih više njih prodaje.
Зашто је то боље?Najpovoljnije i najkorektnije jer u Best&Co Vrbas. Uvek imaju na stanju bar 20-tak. Odeš vidiš. Platiš natovariš i nosiš. Uzmi samo obavezno sa prohromskim dnom i dvosmernim cilindrima. Jeste da je skuplje oko 500e ali si miran.
Prednje su Pireli a zadnje neki Trelrborg ako sam dobro napisaoMasej ima neke firmirane gume, a rusvaj uvr kape voltajer
Mnogo znaci proizvodjac.
Donder ko Donder izvikano ime od tih Socijalnih rasipača. Farba je loša do bola. Jako brzo je probila rđa. A pažen je i mažem kao beba. Pran sa toplom vodom na 70 stepeni. Što se tiče preciznosti zadovoljava. Prohromsko dno samo zato što neće imati zajebancije kada se nahvata rđa dole pa opruga ne može da zatvori... A dvosmerni cilindri samo zato što nema prohromsko dno i jednosmerni cilindar (bar nije bilo ranije)... Pukla je jednom kod nas opruga i nije zatvorilo na kraju parcele, on nije primetio i nastavio putom 700m otprilike iscurilo više od 1000kg veštaka.Зашто је то боље?
Знам пар власника који имаји обичне верзије без прохромског дна и двосмерног цилиндра, па су се цећ озбиљно нарадили???
Па добро све субјективни утисци....Donder ko Donder izvikano ime od tih Socijalnih rasipača. Farba je loša do bola. Jako brzo je probila rđa. A pažen je i mažem kao beba. Pran sa toplom vodom na 70 stepeni. Što se tiče preciznosti zadovoljava. Prohromsko dno samo zato što neće imati zajebancije kada se nahvata rđa dole pa opruga ne može da zatvori... A dvosmerni cilindri samo zato što nema prohromsko dno i jednosmerni cilindar (bar nije bilo ranije)... Pukla je jednom kod nas opruga i nije zatvorilo na kraju parcele, on nije primetio i nastavio putom 700m otprilike iscurilo više od 1000kg veštaka.
Opruga ne zatvara nego otvara. Tako da ako se otvorio u voznji ili je puklo crevo ili propustio klip ili razvodnik.Donder ko Donder izvikano ime od tih Socijalnih rasipača. Farba je loša do bola. Jako brzo je probila rđa. A pažen je i mažem kao beba. Pran sa toplom vodom na 70 stepeni. Što se tiče preciznosti zadovoljava. Prohromsko dno samo zato što neće imati zajebancije kada se nahvata rđa dole pa opruga ne može da zatvori... A dvosmerni cilindri samo zato što nema prohromsko dno i jednosmerni cilindar (bar nije bilo ranije)... Pukla je jednom kod nas opruga i nije zatvorilo na kraju parcele, on nije primetio i nastavio putom 700m otprilike iscurilo više od 1000kg veštaka.