Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Pa kardan dodje prilično dugDanas probao Dondera.
Od pocetka sam im sve po spisku tursko i ostalo sto ima. Pocevsi od pijanih tockova koje sam zamenio prednje nazad a zadnje napred jedva sam ga izneo iz supe, pa otkinem cev onu nazad kojom sam vukao, pa onda juce ceo dan mucenje da nadjem poziciju na polugama rusa u koju rupu de sta da ubodem da ima visinu 85-90cm diskovi na betonu kad je prazan, pa da probam otvaranje ne moze od nosaca manuelnih satova koje sam nametio na rusu, pa original kardan kratak, pa stavim drugi ali osigurac ne legne i na probi ispadne i sjebe se rub cevi, pa okreci cev...2 dana sam drndao dok nisam ufazio.
Al sve je to proslo kad je pusten u rad, podesen na 12m i mozda 0.5-1m baci kod komsije ali jako slabo je to da bih mecao limiter, na uvratinama komfor pri okretanju i hidro zatvaranju, za sad sam odusevljen.
Koliko si ga hvalio druze on bas resio da te zeza,**greška ti donderaMoj je kraci za jedno 3 cm, kad sam ga spustio nije spao iz prve.
Inace ovaj ima slavinu na glavnom crevu koje ide na kipu traktora, tako da nema zime ako se kuci napuni i ide do njive sa punim, na slavini se zavrne i nema sta da popusti razvodnik bilo kog traktora koji nosi rasipac.
Jel si zadovoljan kako radi to je bitnoA zaliven je dobro, valjda pocetnicka sreca 'bem li ga.