Rasipači mineralnog đubriva

Ишло је на тројку, најгоре велика њива па не можеж проценити. Трећом 542 на 1200+ обртаја 12 км/х и лепо се уклопило. Кутински АН без прашине леп свеж милина за радити са њиме.

Misli Drale na veliku njivu gde se ne može odmah izvršiti tako lako procena potrošnje, a kad se razbaca sve po tako velikoj njivi i utvrdi prava potrošnja i ako je greška, onda ode mast u propast. Na maloj njivi je i greška mala. Uvek je mala bolja.

Mali panj kola prevrce bilo je i bice..ja bas takve volim lako s njima manevar radis u krevetu

Послато са SM-A705FN помоћу Тапатока

Jel zna neko kako zapušiti rupu gde mesač prolazi kroz dno rasipača? Ja sam murasovao nešto sa gumama, ali drži malo pa opet procuri.

Hahaha... Zamislio sam se u stvari da li si to ti ili nisi, i dok sam ja povezao dva i dva eto već radina farma svinja, i kraj sela...😁
Znači bio si ti..
I jesenas sam se zablenuo kad, si sejso pored voćnjaka levo od sela kad ideš za putince... I isto sam se tako zapitao...
Samo se zapitam, al nikako da mahnem jel da? 😊

Kako mi se cini zavrsena sezona rasipanja Donderom. Prihranu cu verovatno raditi sa malim rasipacem.
Na nekih 27.5 po skali i 8km/h a 12m zahvata je trosio 150kg/kj ureje, malko vise otvoreno na nekih 28 i ista brzina i zahvat je trosio mesavine 3*16 ruske.
Mozda nekome i zatreba.

Nazad
Vrh