Jednom sam zajmio stari Amazone i radio sa 539 i secam se da je bila visina, pa prednji deo diska do kabine visina,pa zadnji deo visina...sad se to nigde ne spominje a nema sanse da isto baci sa visine 50 i 90cm.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Jeste star ko biblija, al meni radi posao perfekt, nepada mi napamet da ulazem vise u tu operaciju za dva puta godisnje sto ga zakacim.[mention]Raca [/mention] Ta serija je posebna prica, i diskovi su posebna prica, prosle su godine... Kod njega se visina krece od 60 do 95 u zavisnosti od djubriva, cak za neka djubriva kao recimo NPK treba da postoji razlika u visini 5cm odnos prednje i zadnje strane... Konkretno za KAN visina je 80...
Sent from my iPhone using Tapatalk
Za sve modele?Ne, ja bi rekao svima ...
Taj flah odvrnes i onda zavrnes razvodnik na nosac.Danas ga isterao iz supe, hmmm pise da je vosina diskova 80cm nazad i.a nalepnicu ali nije mi jasno kako se ovo montira jer rupe sa ovog pocincanog flaha ne odgovaraju rupama na crnom teleskopskom nosacu.
Pa izbusi nove i zavrasio si posao,ako ima mesta naravnoDanas ga isterao iz supe, hmmm pise da je vosina diskova 80cm nazad i.a nalepnicu ali nije mi jasno kako se ovo montira jer rupe sa ovog pocincanog flaha ne odgovaraju rupama na crnom teleskopskom nosacu.