Rasipači mineralnog đubriva

Ja sam sad u prehrani pšenice namestio po aplikaciji dunge service. Urea je bila iz Turkmenistana a pakuje elixir zorka. Naravno takve nije bilo u listi ponudjenih urea. Ja izabrao phosagro i kaže da za 170 kg po ha treba da stavim na 29. Poučen od jesenas da ureu baca malo manje nego što kaže aplikacija, ja stavim na 32. Od 7500 kg uree, gde je uzeto 100 kg viška za svaki slučaj, ostalo je oko 50 kg kada smo sve završili...

Послато са SM-J530F помоћу Тапатока

[mention]mixer87kac [/mention] Ti i jesi namestio tacno po aplikaciji iako si mislio da je malo vise... I jeste 32! Ubaci Internacional tamo gde su ti drzave... Konkretno za Elixir Ureu namesta se po granulaciji 2,66mm

21cb0b761eaec20cb568d42017150733.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

Poslednja izmena:
Da. Samo što je kod mene zahvat 15m i brzina 12 km/h...

A jel bacao neko amosulfan sa donderom i jel zna kako da ga podesim?

I ja isto bacam u drugoj prehrani pa zato i pitam...

To potpuno drugacije nego na moj rasipac,moze biti ili civija ili je to matica kao,mada ako je matica mora imati na njoj bar one rupe za one cudne kljuceve sto uhvatu sa strane pa stezes/otpustas.

Na gornjem tanjiru bila civija,na ovom ima dve rupe,mislio sam da je matica,al ajd reko da pitam.Hvala na pomoc 🍺

To na osovini je matica, levi navoj. Čekić i probojac i udri. Ja sam na mom TGO dva-tri puta ro skidao...

Nazad
Vrh