Rasipači mineralnog đubriva

Jel ima neko na rasipacu limiter? Kako je zadovoljan kako to radi? Nisam bas nesto odusevljen mislio sam da za te pare koliko kosta vise vredi.

Kolege sulky dpx 1204s, mehaničko otvaranje, iskustva, zamerke, utisci?
Imam Sulky Dpx 1155 rasipač 7-8 godina, mehaničko otvaranje na sajle, kupio sam ga polovnog , i mogu ti reći da sam prezadovoljan sa njim, radio je fenomenalno i precizno. Na konkursu za mlade 2019 posle dosta dvoumljenja sam se odlučio za Amazone sa kompjuterom umesto Sulky, uskoro stiže a sad se plašim da će biti lošiji od Sulky-na

Imam Sulky Dpx 1155 rasipač 7-8 godina, mehaničko otvaranje na sajle, kupio sam ga polovnog , i mogu ti reći da sam prezadovoljan sa njim, radio je fenomenalno i precizno. Na konkursu za mlade 2019 posle dosta dvoumljenja sam se odlučio za Amazone sa kompjuterom umesto Sulky, uskoro stiže a sad se plašim da će biti lošiji od Sulky-na
Ti ćeš moći reći prave utiske mada mislim da ćeš i sa amazoneom biti zadovoljan, ja 2 godine vrtim oglase dok se nije nešto pojavilo dal od amazona ili sulkija a da po meni vredi pogledati i da je to ono što tražim, danas izašao u oglasima sutra otišao pogledao i kaparisao a preksutra ga doneo. I moj se otvara pomoću sajli (tako sam i hteo) i napravio sam lepo držače u rusevima (obojici) koji se neće skidati pošto ne smetaju e sad da li sam se zajebo što nije na hidrauliku otvaranje to ću videti kad počnem da radim.

Jel sam na pogrešnom tragu, nisam ih nešto dobro razumeo? Neće biti proba još 10 dana, sad me kopka..

Ja sam taj limiter zamislio da on sluzi da sa njim podesis tacnu sirinu jedne strane tjs strane na kom je on i postavljen. E sad tu ima opcije podesavanja 10- 12- 14 i tako dalje metara... pored toga ja opet vidim da djubrivo nije u toj zadatoj liniji nego opet ima malo prebacivanja preko recimo tih 14 metara. To me buni pa sam hteo da cujem od drugih iskustva sa limiterom.

Da l neko ima ovakav rasipac, taj najmanji i da li zna na koji broj koliko baca djubreta? Bar nesto okvirno, ne treba mi za svaki broj naravno...pa cu lako dalje mincati...

Koju aplikaciju koristite za Donder rasipace? Probao jednu nece da radi, kao samo za stariju verziju androida. Ima neka Easy Check jel moze to da pomogne? I koji model izabrati u meniju?

Послато са Redmi 6A помоћу Тапатока
Raso, fertiliser sevice. Ako ne mozes da skines, onda mozes na kompu da je instaliras, ako imas win 10. Skines program Blue Stacks, i onda u njemu samo pretrazis fertiliser service i instaliras. Tako sam ja bar uradio :)

Nazad
Vrh