sale ratar
Član
Kolege sulky dpx 1204s, mehaničko otvaranje, iskustva, zamerke, utisci?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Zbog čega?Inace po meni je puno bolje to mehanicko otvaranje preko rucica,tj sajle iz kabine nego preko hidraulike ....
Na moju krntiju staru 6 godina radi. Ko kaze da stari telefoni nemaju prednosti!?!Pa to je to,i meni se prvo instalira i onda kad hoces da kliknes na odabir djubriva,zahvat kolicina itd... onda iskoci eror i napise da je za starije verzije androida ......a bas bi mi trebala ta aplikacija
Jednostavno je prakticnije po meni nego hidraulika,levu desnu stranu otvaras zatvaras kako hoces,preko hidraulike to bas i nije tako brzo,lako,neki rasipaci imaju jedan izvod za 2 cilindra npr na rasipacu,a ti bilo da otvaras levu ili desnu stranu stelujes preko rucnih ventila na dosta rasipaca koliko sam video,to je sve sporije i po meni komplikovanije nego ovo preko sajle.Takodje ako su jednosmerni cilindri u pitanju,one opruge za zatvaranje znaju praviti problema,nekad nece vratiti cilindar,nekad se same zatvaraju....Zbog čega?
Jednostavno je prakticnije po meni nego hidraulika,levu desnu stranu otvaras zatvaras kako hoces,preko hidraulike to bas i nije tako brzo,lako,neki rasipaci imaju jedan izvod za 2 cilindra npr na rasipacu,a ti bilo da otvaras levu ili desnu stranu stelujes preko rucnih ventila na dosta rasipaca koliko sam video,to je sve sporije i po meni komplikovanije nego ovo preko sajle.Takodje ako su jednosmerni cilindri u pitanju,one opruge za zatvaranje znaju praviti problema,nekad nece vratiti cilindar,nekad se same zatvaraju....
Na moj od 5 godina nece,a skinuo sam aplikaciju ,e bem ti mobilniNa moju krntiju staru 6 godina radi. Ko kaze da stari telefoni nemaju prednosti!?!