Rasipači mineralnog đubriva

Hms i Donder su isti rasipaci,imaju dosta dobar raspored razbacivanja djubriva a postoje i tablice preko aplikacije https://amazone.net/en/service-support/for-farmers-contractors-and-councils/fertiliser-service
ovi drugi turski su isto sa dva diska,ali imaju sve lopatice jednake pa prema krajevima slabije pokrivaju
prvo sam kupio takav jeftiniji sa istim lopaticama pa sam ga prodao posle dve godine i odlucio se za dondera
kod dondera je jedini problem jer donja klapna zardja pa mora da se svake sezone remontuje,smirgla i sipa antirost da bi ih razradio

Ovde se steluje ima do br. 15
2b63aa05ef35d0dd5f99534624993fb7.jpg

Послато са SM-A705FN помоћу Тапатока

Ne bih nikad ni pogledao rasipace sa lulom,licno ih ne volim i to je to.A ovaj gore na slici koliko se vidi,gledam i ne verujem,jel jeb.. moguce da su ofarbali i klipnjacu klipa crnom bojom ??.

Vidi se da je premazano radi reda.
Imam lulas i bas sam zadovoljan.
Uredno podmazivanje i traje dugo, tj stari tip mislim da nema mazalice i to mu je jedina mana, noviji imaju.
Treba voditi racuna samo po neravnom sa punim kosem.

Послато са SM-G970F помоћу Тапатока

Hms i Donder su isti rasipaci,imaju dosta dobar raspored razbacivanja djubriva a postoje i tablice preko aplikacije https://amazone.net/en/service-support/for-farmers-contractors-and-councils/fertiliser-service
ovi drugi turski su isto sa dva diska,ali imaju sve lopatice jednake pa prema krajevima slabije pokrivaju
prvo sam kupio takav jeftiniji sa istim lopaticama pa sam ga prodao posle dve godine i odlucio se za dondera
kod dondera je jedini problem jer donja klapna zardja pa mora da se svake sezone remontuje,smirgla i sipa antirost da bi ih razradio
Ima i opcija sa kompletnim donjim delom od prohroma...time muke sa rdjom mehanizma nestaju?

Na Viconu s lulom Max sirina bacanja je oko 14 metara. Doterao sam ih sigurno 50 komada u zadnjih godinu dana iz Nemacke, to je iz mog iskustva, a i iz iskustva ljudi koji su ih kupili.

Poslato sa ANE-LX1 pomoću Tapatoka

Zanimljiv dodatak za prihranu u redove ,ili cemu vec sluzi ....

Jel ima ta aplikacija na srpskom i kako da je preuzmem? Treba mi za moj HMS ,moze i na pp

Da li netko ima vicon penton vučeni rasipač? Zanima me kakav je u radu, jel se isplati to uzimati?

A30s instalira,ali mi ne treba pa sam odma obrisao..Samo sam dobio obavestenje da je navodno aplikacija namenjena starijim android verzijama,da proverim jel ima update.
Nego,pitanje ako neko zna.
Za rasipace npr zbog kiselosti djubriva,jel bas mora kiselootporan inox ili moze i obican ?.Ne mora to trajati decenijama naravno.

Poslednja izmena:
A30s instalira,ali mi ne treba pa sam odma obrisao..Samo sam dobio obavestenje da je navodno aplikacija namenjena starijim android verzijama,da proverim jel ima update.
Nego,pitanje ako neko zna.
Za rasipace npr zbog kiselosti djubriva,jel bas mora kiselootporan inox ili moze i obican ?.Ne mora to trajati decenijama naravno.

Pa to je to,i meni se prvo instalira i onda kad hoces da kliknes na odabir djubriva,zahvat kolicina itd... onda iskoci eror i napise da je za starije verzije androida ......a bas bi mi trebala ta aplikacija

Nazad
Vrh