Znam sale za pracenje ali nemam volju. Volim prirodu okolo da posmatram.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Moj pokojni ćale pratio rodu na drugom kraju kad je otvarao brazdu a roda korak po korak pa napravio kiflu .Pratiš vranu na onom kraju.
Bolje traktor koji ide lenijom
Ako smem da pitam zasto mislis da si se zajebo za hms? Da li se u upotrebi pokazao toliko losije od Dondera? I ja sam konkurisao samo za s serijuA i najbolji,ja sam se zeznuo pa sam konkurisao za Hms a ne za Donder
Послато са SM-A705FN помоћу Тапатока
Svi ga hvale a i izgleda masivno.HMS ne kazem da je los videcemo ako ga uzmem kakav jeAko smem da pitam zasto mislis da si se zajebo za hms? Da li se u upotrebi pokazao toliko losije od Dondera? I ja sam konkurisao samo za s seriju
Pa zar nisi dobio neko upustvo tabelu vezano za brzinu,kolicinu bacanja.na koliko krilca da nastelujes?Да ли неко ко има бодрум расипач може да ми напише на којим подешавањима колико баца? Бар да имам одакле да кренем...
U globalu je tako. Veruj da sam video da zavisi i od serije do serije, a možda i do smene u fabrici. Nemaju kontinuitet kvaliteta. Smatram da nasa mala privreda bolje farba i radi tu finalizaciju.@diklofen
Hvala na konciznom odgovoru. Ali koliko sam video u zadnjih par strana to je sada mana i kod Dondera, pa ako je to jedina mana, onda da se ne sekiram
Има нешто залепљено и како разумем нпр на 6 је 16.6 кг по ару а брзина од 10 до 15 км/х што нема логике да буде толики распон брзине. Више ме интересује искуство неког ко га има.Pa zar nisi dobio neko upustvo tabelu vezano za brzinu,kolicinu bacanja.na koliko krilca da nastelujes?
Pa ubosces vec nekako sam kad odes na njivuИма нешто залепљено и како разумем нпр на 6 је 16.6 кг по ару а брзина од 10 до 15 км/х што нема логике да буде толики распон брзине. Више ме интересује искуство неког ко га има.
Ima jednosmerni klip.Ti ga hidraulicno otvoris a opruga ga zatvori kad gurnes rucicu u drugu stranuKolege sta znaci na donder rasipac obican hidraulicno otvaranje a zatvaranje na oprugu ?
Zbog toga je i jeftinijiIma jednosmerni klip.Ti ga hidraulicno otvoris a opruga ga zatvori kad gurnes rucicu u drugu stranu