Dangeru nema Donder opciju stalnih tragova.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Dangeru nema Donder opciju stalnih tragova.
Ako bacas po mirnom vremenu hoce, po vetru zna da bude problema.Pitam iz jednog razloga,uzeo sam dondera sa lopaticama 10-16,psenicu sam posejao sa stalnim tragovima na 15m,i evo primer jedan,setvu sam poceo s desna na levo,i sad posto svaka njiva je na svoj nacin siroka pred kraj recimo zadnji prohod stalnog traga nemoze da dobaci do komsije i onda sam do komsije s leve strane pustio sejacicu 3m sa stalnim tragom,posto planiram da bacam djubrivo po tragu dal ce kada budem isao po tom tragu do komsije s leve strane a pri tom zatvorim levi disk da baca dal ce desni disk baciti dovoljno djubriva od polovine traktora 1,5m u levo do komsije i da pri tom bude jednaka kolicina djubriva bacena do medje,neki kazu da nemoze i da moram terati levi tocak bas po samoj medji,kakva su iskustva drugih???
Ala se vi trudite oko tog bacanja djubriva,te do komsije u cm da bude pa limiter,,pa stalni trag,pa odredjena granulacija. Kad bi ste videli kako mi bacamo,sigurno bi rekli da smo za psihijatriju.![]()
Sto je problem izvuci 0,5m?Svaka cast ko na 15ak metara zahvata bez navihacije izvuce tih 0.5m.
Jedne godine krenem od jednog komsije,druge od drugog i nema tu nekih odstupanja.
Ni bilo nikakvih problema s njim s obzirom da je već više sezona kod vas?
Mi smo proljetos uzeli CL 2300 geospread, za sada top stroj.