Paracinac88
Član
Dobri sa saradju,hoce da voze na kucnu adresu?Best & Co
Sent from my iPhone using Tapatalk
Послато са SM-A705FN помоћу Тапатока
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Dobri sa saradju,hoce da voze na kucnu adresu?Best & Co
Sent from my iPhone using Tapatalk
Dobri sa saradju,hoce da voze na kucnu adresu?
Послато са SM-A705FN помоћу Тапатока
Ako bas dodje do toga da se ljuska ofarbacu ga ja sam licnoMa jasno! Samo, eto, da se ne nađeš iznenađen i uvređen. Drug Šojić
Tako i ja,ajde ovaj jeftiniji pa posle ovaj malo skuplji i pricam mojima a majka kaze i koji najbolji ja kazem Donder ona ce pa sta se razmisljas onda kad resis uzmi njega tek cale pa sigurno sta se tu neckasKedva sam resio bilo koji od 1000l, prvo onaj najkfeftiniji od 1000e, pa srednja cena oko 1650e je bio HMS od cca 1200l, onda ajde idem na Dondera oko 2200e, sad vidim ne bi bilo lose da sam dodao za PRO. Ali umesto te dodatne opreme ka cu da parkiram Ormarica da caseka koju godinu ako sasija prezivi u supi do tad.
Daleko mu lepa kuca. Sve matoro i trulo na njemu bilo.Greška je što nisi sredio onda onog Vicona lulaša.Imao bi večnu i zahvalnu mašinu.
Pogrešnom logikom si išao.... Trebao si gledati najskuplje rasipače, pa onda skupe, pa srednje e onda bi ti čak i Donder pro + bio jeftin! Kupio bi ga odmah bez razmišljanja!Kedva sam resio bilo koji od 1000l, prvo onaj najkfeftiniji od 1000e, pa srednja cena oko 1650e je bio HMS od cca 1200l, onda ajde idem na Dondera oko 2200e, sad vidim ne bi bilo lose da sam dodao za PRO.