Rasipači mineralnog đubriva

Za te pare moze kupiti cetiri Dondera, pa ne mora ni farbu da prepravlja neka baca po jedan na 5 godina, posle 20god. skrpice se za nesto bolje...

Sent from my iPhone using Tapatalk
Samo sam te cekao,treba da ti daju neku paru za reklamu Dondera... jel se on bas toliko isplati da se kupi?

Послато са SM-A705FN помоћу Тапатока

Dva ekstra rasipača, Kverneland i Sulky imaju problema sa razbacivanjem peletiranog stajnjaka, negde zaglavljuje, koči... Moj stari vučeni Vicon (2,5t) sa lulom baca ta govna bez problema.A radi sa njim i Rajka 65,bez problema.

Prva, druga, kuplung treća, ruski ti je menjač sila...

[mention]Paracinac88 [/mention] Hahahah, da da!
Vidi onako najiskrenije, kada sam ga kupovao isao sam neko zdravom logikom, da kvalitet materijala verovatno nije kao na Amazone-u, Vicon-u itd...Ali ono sto je najbitnije kod njega je da radi savrseno ono sto treba da radi, a to je preciznost u kolicini i lepezi rasipanja, e sad koliko ce trajati, ne znam, ali znam da uz normalno odrzavanje koje rasipac zahteva, a to je da je uvek dobro opran i namazan posle posla znam da ce trajati dovoljno dugo da isplati sebe... Imam dvojicu kolega ovo im je peta godina da ih imaju bez trunke su rdje osim tamo gde je udaren ili zagreban pa se tu pojavilo, mada da je zafarbano to se ne bi desilo, nigde nije popustio na varu, nista se nije iskrivilo... Sustina je da radi odlicno, nista tu ne fali u odnosu na brend, i ne kajem se opet bih ga kupio, i kupicu ga sigurno opet kad dodje dan za zamenu...

[mention]Paracinac88 [/mention] Hahahah, da da!
Vidi onako najiskrenije, kada sam ga kupovao isao sam neko zdravom logikom, da kvalitet materijala verovatno nije kao na Amazone-u, Vicon-u itd...Ali ono sto je najbitnije kod njega je da radi savrseno ono sto treba da radi, a to je preciznost u kolicini i lepezi rasipanja, e sad koliko ce trajati, ne znam, ali znam da uz normalno odrzavanje koje rasipac zahteva, a to je da je uvek dobro opran i namazan posle posla znam da ce trajati dovoljno dugo da isplati sebe... Imam dvojicu kolega ovo im je peta godina da ih imaju bez trunke su rdje osim tamo gde je udaren ili zagreban pa se tu pojavilo, mada da je zafarbano to se ne bi desilo, nigde nije popustio na varu, nista se nije iskrivilo... Sustina je da radi odlicno, nista tu ne fali u odnosu na brend, i ne kajem se opet bih ga kupio, i kupicu ga sigurno opet kad dodje dan za zamenu...

Ti mene ubijes u pojam,taman se ohladim od njega i razmisljam se da uzmem ovaj bodrumov za manje pare sad opet se mislim za Dondera da ga maznem sto kazes sluzice odlicno..mada ja me radim nesto mnogo trenutno hektara ali povecavam polako,dal bi se isplatio za 50ha da se uzme on ili ovi jeftiniji?

Послато са SM-A705FN помоћу Тапатока

[mention]Paracinac88 [/mention] Druze ne moras da se dvoumis, uzmi ga slobodno, vec sam ti rekao neces se pokajati... Kako se ne isplati, pa valjda ti je bitan kvalitet rasipanja?!

Vidim da je na podvozu,nego mi se cine da nemaju dodirnih tacaka. Kod mene je rasipac na podvozu i onda kran zakacen na rasipac.

I nemaju. Sve je odvojeno i sve zasebno zavijeno na podvozu. Meni je to najvise odgovaralo sto mogu sam sve da radim. Bukvalno mi treba samo djubrivo i to je to. Natovarim kuci idem razbacim odredjenu kolicinu, vratim se i idem recimo podrljam ili uzorem zavisi sta se radi.

Da, samo sam upozorio čoveka da bude spreman na popravljanje farbe nakon izvesnog perioda. Da ne korodiraju onda Donder ne bi napravio, ajd da tako napišem, prohromski rasipač.
Bože sačuvaj da se sekiram. Da je tako onda kao 41 godišnjak, ne bih izgledao mladoliko.

[mention]sinisa1979 [/mention] A ja sam se samo nadovezao na tvoj post, i dobro je sto si to napisao, iskustva su razlicita. Ja jos uvek mislim da je malo i do odrzavanja. Najbitnije je da odlicno radi ono za cega je namenjen. A sad zasto Donder pravi da i ja tako napisem i prohromske, pa sigurno ne zato sto su ovi zabava za sirotinju, nego sto da ne zarade duplo vise ako moze za ono sto vec prave samo od drugog materijala.

Moj Tecostar ( danasnji Dönder ) je iz 2012 god. a drugarov iz 2011 god. i obojica smo prezadovoljni sa njima. Radi i kod mene puno ali kod ovog drugara svake godine razbaci nekoliko slepera djubriva. Tada kada smo kupovali od 2500 lit je kostao 2000-2100 eur sa pdv i za te pare bolji rasipac ne postoji. Ima pomalo povrsinske rdje na njemu ali je to sve nista.

Nazad
Vrh