milanche87
Član
Jel ima neko bogballe sa jednim diskom, bl 600?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Znam za stelovanje spolja,ali mi cudno da preko ovih rucica nije moguce stelovati kolicinu rasipanja takodje,aj hidro klip pa ili je otovreno ili zatvoreno,ovo je ipak mehanicki povezano preko sajle.Samo otvara zatvara. Spolja podesi koliki otvor da bude. Mora da ima neki graničnik sa podeocima i šrafom obično leptir navrtkom.
Jel imas dve rucice za stelovanje? Jedna za kolicinu a druga za smer?Ja imam sulky od 600l sa jednim diskom, mislim da je on isti kao bogballe.
Imam ja Bogballe L2 plus.Radi super i zadovoljan sam kako radi.Da li neko ima bogballe rasipac, kako se pokazali ,i da li ima neke mane ?
Dve ručice ima. Jedna za količinu a drugu kad pomerim baca samo u jednu stranu.Jel imas dve rucice za stelovanje? Jedna za kolicinu a druga za smer?
To mene zanima, i ovaj ima tu rucicu, ali kad je pomerim nista znacajno se ne desava, pomera se dole sve, ali svo vreme baca isto i levo i desno... Ne znam u cemu je problem... Jel i kod tebe ima kao 3 obruca? Jedan fiksni i dva koja se okrecu, tj jedna rucica okrece jedan obruc koji dozira, a ova druga obruc koji usmerava levo ili desno?
Ja u tapatalk aplikaciji ne mogu ni da otvorim, probaj nekako drugacije da okacis slike.Niko nista?
Niko ništa ne vidi,nema slikeNiko nista?
Kod mene ima dve rupe kuda ispada đubrivo i te dve jedna rucica otvara i zatvara a druga pomera te dve rupe levo i desno, i kad ih pomerim smanjuje ili širi mi radni zahvat ali samo na jednoj strani. Ima tri obruča. Nije mi jasno kad se pomera dole sve kod tebe kako ne menja zahvat bacanja?