Rasipači mineralnog đubriva

Kupljena u Zrenjaninu, plaćena 9500 dinara.

Juče doneli ponovu
IMG_1647.jpg
[/URL] [/IMG]

Da li u kuciste prenosa ide ulje ili polu-tekuca mast? U pitanju je rasipac TG-402, slovenacki.

Ima li ko rasipac Khun ZSB ima ih po oglasima ali kakvi su i kako se steluju ne znam tako i za Sillky ali mi se cini da siroko bacaju a da niko ne daje kratke lopatice za njih
,trebam kupiti rasipac budzet je ogranicen pa gledam polovne.Gledao sam i A to mi je uzeti do prihrane psenice .

Dve godine kako je u nasem posedu Rauch MDS 721 (verovatno identican ili slican Kunovom zsb) - dva diska ali jedan konus, sto se preciznosti tice, nema se sta kazati -izuzetan je. Posto smo takodje budzetom ograniceni kupljen je taj polovan u odlicnom stanju medjutim bez tablice za kolicinu po ha... No, postoji OVDE prava tablica ko kojoj na osnovu brzine kretanja i zeljenog zahvata stelujes lopatice i otvore rupa.
A to da bacaju siroko je relativno, imas na svakom disku po dve lopatice kojima odredjujes od (mislim)10m do 24m i jos mogucnost rasipanja samo jednog diska.Radimo na 18m.
Mogu slobodno preporuciti taj izbor.

Pozdrav, dali je neko koristio rasipac đubriva za posipanje soli i rizle. Dali se mora rasipac sta prepravljat da bi se koristio za posipanje puta.

Nazad
Vrh