L J U B O - Љ У Б О
Član
I kod mene krenulo branje, manje količine za pijacu nakupcima:
Poslato sa JNY-LX1 pomoću Tapatoka
Poslato sa JNY-LX1 pomoću Tapatoka
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Bi li sta u petak!Dobra malina, pa u petak dolaze na otkup, danas zvali da jave i tako rekli sad videcemo
Poslato sa MAR-LX1A pomoću Tapatoka
Danas 390 TamiskaTamiška 360din danas, ostali otkupljivaci 350
Poslato sa MAR-LX1A pomoću Tapatoka
Kosis trimerom?Imao sam Polku, isto jesenja malina, slicne su.
U redu saditi na 30cm a red od reda minimum 2.2m da bi mogao da kosis izmedju da radis normalno.
Poslato sa WAS-LX1 pomoću Tapatoka
Razumem, taman mi je trebala ovakva informacija iz prve ruke. Hvala ti puno.Ja sam izmedju redova kosio trimerom
Sam red ce ti biti sirok oko 50 cm i ona ce sama kada odraste na visinu oko 1.5m da krene pada na stranu, stavices vezu za naslone ali ce opet suziti medjuredni razmak.
Ja sam (čini mi se) ranije već objavljivao moje manufakturne ideje, ali evo da ponovim još jednom ako nekom može da pomogne:Ajmo malinari da se probudite malo
Kako ste vi postavljali mrezu za zasenu u vase malinjake?
Imam u planu da pokrijem celu povrsinu, stavio bih zicu po vrhu kolja niz duz redova od 2.5mm a mrezu zatezao popreko u odnosu na redove, dal je tako izvodljivo?
Kako vi preporucujete?
Bočno provetravanje u svakom slučaju (zbog vetra da je ne pocepa ili odnese), a imao sam priliku da vidim neka rešenja gde je po stubovima nadograđen drveni "T" nastavak.Gledao sam tvoje klipove Ljubo, ja imam u planu mrezu preko cele povrsine, pa bi mi prvenstveno bila potrebna iskustva ko je tako postavio mrezu.
Pokusacu da nadjem jos neku ideju na netu.