Hunter99
Član
Ok je to, ali ovo je obican pacov, mene zanima slepo kuce da li ce da jede ove granule. Nalazim mu ja kanale i hvatam zamkama ali ih ima toliko da nije normalno. Prosle i ove godine preko 30 kom, pa rekoh da olaksam sebi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Hvala, koristio sam to. Liči na crveni plastelin koji se raspada. Dodatni problem kod mene je zemlja, koja je pomalo ilovičasta ispod humusa, pa onda sve što izbuse ne može da se uruši već ostaje tako zauvek, ili dok se ne okopa...@ljubo-exyu
Nasao sam sta jedu misevi
Ovaj pacomor, peletirani crveni.
Na 4-5 cm od svake aktivne rupe stavim po 3-4 peleta na zemlju, jedu samo tako.
A ovaj jedan je stradao od asova
Poslato sa WAS-LX1 pomoću Tapatoka
Kako je krenulo... Biće berba u februaruSpremamo se za radove u malinjaku, namotavam vezice za vezanje maline...
U planu je ako vreme dozvoli sredinom februara da krenemo sa vezanjem
Nisam mogao da pregledam sve, ali koliko sam s početka primetio ovakvih nema mnogo, ali spremnih pupoljaka pomalo otvorenih ima dosta.Ljubo kod tebe bas poteralo...
Iskreno nisam isao da vidim kod mene.
Koliko imas takvih pupoljaka?
Koja je sorta kad ima bodlje?Kako je krenulo... Biće berba u februaru
Sent from my CPH2025 using Tapatalk
Sveti Bog to više ne može pohvatati. Izmesao sam Vilamet, Miker i Fertodi, bukvalno jednu za drugom. Vilameta ima najviše, otprilike pola. Stremim da u budućnosti zanavljam Fertodijem. U ovom mojoj Africi danas izmereno 19c. Naša klima je pogodnija za banane.Koja je sorta kad ima bodlje?
Recimo negde oko 139-140m (po Google Earth-u).Ovo kod tebe je vec ozbiljno...
Na kojoj si nadmorskoj visini?
Pa iz rasadnika nekog, valjda je tu sigurno i nije obolela, a možeš i sam da vadiš iz nekog malinjaka da se pogodiš.Od koga kupiti kvalietne sadnice malina miker, tjulamen i vilamet.