RUŠKA
Član
Kod mene danas nevreme skoto sve unistilo ,probacu trainer ako nesto bude ali posle ovog neverujem da ce nesto biti od malina ,
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Sve sto idu iz stabla zakidaj taj panj posle berbe odstranis, sa strane koji su ostavljaj.Još malo i biće prvih plodova. Može li neko napokon stručno da mi odsgna svaku nedoumicu vezanu za uklanjanje lastara? Da li ih zakidati ili seći? Ako zakidas razdrmas sav koren dole u redu, ako seces ispod tog mesta pored krene novi kao grana pa predje u lastar (ispod zemlje se tek posle to uoči). U kojoj fazi ih uklanjate? Kod mene malo "žuri" malinjak pa sam poceo pre 15 dana po malo. Danas nadam se zadnji put, a bilo ih je skoro i po metar poneki. Cini mi se da svaki ide iz starog stabla. Isto tako cini mi se kako dodje plod na zrenje tako mi stabljika izgubi na snazi i jačini. U svake druge se obim lista smanji za 30-40%. Da li im to lastari kradu deo "života", ili zemlji nešto fali, itd itd...?
Malina i kupina - HOMEPAGE Početna
Malina i kupina. Sajt i forum o uzgoju maline i kupine u Srbiji, Bosni i Hrvatskojwww.malinakupina.com
Druže, didmela, eto sta je....
Poslato sa GRACE uz pomoć Tapatoka
Promeni kvadris, radili su neka testiranja pre 2 god. Kvadris je bio na poslednjem mestu a na prvom galenikin akord.Nijedan tretman brkrom i quadrisom nisam preskočio. bakrom već ne mogu da promašim termin, aj sad, za quadris nisam siguran....
Dali da sad kad prođu kiše, uradim još jedan tretman quadrisom ali sa posebnom pažnjom na mlade izdanke?
Za organsku Trener, isabion, ekoros rusko sredstvo izuzetno dobro, i murtonik.Dragi malinari dali imate neki preporuku za prihranu folijalno,organske maline
Hvala vam puno.Sa slavolom se krece na pocetku cvetanja i posle na svakih 7-10 dana bi trebalo da se odradi 4 tretmana
Lepo, cena?I zvanično...Poslato sa MAR-LX1A pomoću Tapatoka