Bobansupergenije
Član
Najbitnija je otkupna cena , dzaba dobre maline ako je cena na nivou socijale.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Bukvalno moras da eksperimentises, jer tu mnogo faktora utice. Sorta,polozaj parcele, nadmorska visina itdJebiga, neke si izbacio, nekim si smanjio koncetraciju ....
pa sad budi pametan šta je sad to ...
Industrija je nezajazljiva a zastitari zarad profita i rodjenu majku bi poturili da bi vam sto vise hemije prodali.Pametni su bili nasi stari sto su svoje novce cuvali svakog su voleli saslusati al sami su donosili sud i odluke o tome sta i kako uraditi.Bukvalno moras da eksperimentises, jer tu mnogo faktora utice. Sorta,polozaj parcele, nadmorska visina itd
Vidis i sam kolega je korigovao galenikin program,jer njima je u interesu da prodaju sto vise i sto treba i sto ne treba...
Ja radim polku i ona nije nesto zahtevna po pitanju "lekova" hemije..
Planiram ubaciti i Fertodi jer ima dobrih iskustava sa tom sortom.
Po meni zastita bakrom i sumporom u odredjenom vremenu primene igra kljucnu ulogu u zastiti, (a pritom nije ni skupo mnogo)tako da se treba na to fokusirati i to odraditi valjano, a ostalo po potrebi.
FitobioDragi malinari dali imate neki preporuku za prihranu folijalno,organske maline
Pretpostavljam nešto novo i revolucionarno. Dolazi iz Engleske i košta tričavih 20e po litru.Fitobio
Slažem se. Pitanje je koji procenat korisnosti hrane biljka može uzeti kroz list u odnosu na to kad je uvlači kroz koren, tako da su Slavol+aminikiseline (ako već moramo to) uz trenutnu otkupnu cenu za naš džep najpovoljnije. Uz to, ovaj "englez" nije nigde ispod 2400 dinara. Onaj ko je do sad našao dobitnu kombinaciju za svoj malinjak ne treba ništa da kvari.Mislim da te prehrane preko lista ne piju vodu, ako imas sistem uzmi ksc 3 ili n ku drugu prehranu.
Послато са Mi A2 Lite помоћу Тапатока
Uz trenutnu otkupnu cenu, i uopste, ne isplati se raditi organsku malinu.Slažem se. Pitanje je koji procenat korisnosti hrane biljka može uzeti kroz list u odnosu na to kad je uvlači kroz koren, tako da su Slavol+aminikiseline (ako već moramo to) uz trenutnu otkupnu cenu za naš džep najpovoljnije. Uz to, ovaj "englez" nije nigde ispod 2400 dinara. Onaj ko je do sad našao dobitnu kombinaciju za svoj malinjak ne treba ništa da kvari.
Malina i kupina - HOMEPAGE Početna
Malina i kupina. Sajt i forum o uzgoju maline i kupine u Srbiji, Bosni i Hrvatskojwww.malinakupina.com