L J U B O - Љ У Б О
Član
Malinjak pripremljen za sledecu godinu, nove pobede i bogaćenje od cene:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
R. Srpska je u pitanju (preko puta Loznice), ali isto je to. Biće jedna država ako Bog (i autošovinisti nevladini iz Beograda) daju . A sto se tiče bogatstva, od celog roda uspem detetu patike za školu da kupim. Vajdica... E da, i pozdrav za LJuba iz Loznice, daj podeli to BOGATSVO sa kolegama... A malinjak ti izgleda full
U suštini, to samo u početku izgleda primamljivo zbog cene, a kasnije mu dođe na cenu ove "obične", a "obična" još pojeftini.Kod nas ovde se većina prebacila na kontrolisanu proizvodnju(mada i pre nisu znali šta rade ali sad je još gore).
Ukratko slika malina je tuga i jad i jasno se vidi kako malinjaci propadaju.
A razlika u ceni je oko 40-50 din.
Šta,? Ma je li moguće ? Zar ima nešto što ne znaš pa pitaš ?Mogu li da cujem iskustva o prelasku sa konvecionalne na kontrolisanu '' bio'' proizvodnju? Po vama prednosti i mane? Da li u startu obecana cena od 30% vise u odnosu na konvecionalnu moze da pokrije sve rashode a da na kraju nesto i da se zaradi?
Uglavnom je ...... **greška OD KERA.....Mogu li da cujem iskustva o prelasku sa konvecionalne na kontrolisanu '' bio'' proizvodnju? Po vama prednosti i mane? Da li u startu obecana cena od 30% vise u odnosu na konvecionalnu moze da pokrije sve rashode a da na kraju nesto i da se zaradi?
Prskati stabljiku nema efekta dok ne olistaMolim vas ako neko zna zanima me herbicid kojim bi sad preko zemlje isprskao malinu da joj unistim korjen i dal ce biti efekta sad malinu prskati totalom stabljike
Šta mislite o ovoj kombinaciji?Ja mislim da je to od hladnog vremena, tj noci su jos uvek hladne sa pojavom slabog mraza. Mozda neki tretman aminokiselinama da joj pomogne u oporavku