Slažem se Sokkia, prošle godine su ove teme vrvele od ljudi koji se raspituju šta se i kako radi, kao i na predstavljanju novih je bilo po 8 "malinara" na 10 novo-registrovanih... Medju njima i ja Ali ja nastavljam dalje junački
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Cime prskate po povezivanju ili kacenju lastara? Ja kao i prosle godine sa crvenim uljem. 5l ovde trenutno 3650 din
Srećna, rodna i barem korektno plaćena berba u tekućoj godini ..
Kolega pole, ja ili ne vidim dobro ili ne kapiram šta je sa malinama na ovoj slici.?
Što se trave tiče, zeleni se za 5-icu, kao da je polovina marta.
Muči me jedna stvar pa bih zamolio za savet.
Imam puno lepih izdanaka koje ću nakon vezivanja uništiti, a plan mi je da na jesen ove godine proširim malinjak za joj oko 25 ari. E sad, neki prijatelji mi savetuju da te lepe izdanke povadim i zarovim do jeseni pa onda ako ne bude tada na raspolaganju novih izdanaka za presađivanje, ili ih ne bude dovoljno, iskoristim ove zarovljene. Šta mislite o tome i da li je neko to radio?
Jel kasno da za 2 dana prskam plavo prskanje sa Cuprablau kupine ili da cekam jos pa onda prolecno prskanje ?
Da li ce da steti pupoljcima kupine bakar posto je vegetacija pocela da radi?
Može li ko protumačiti ovu analizu zemljišta. Bit nista mi nije jasno.
U pitanju su 4 parcele na kojima je moguća zadnja ove godine.
Može li ko protumačiti ovu analizu zemljišta. Bit nista mi nije jasno.
U pitanju su 4 parcele na kojima je moguća zadnja ove godine.
Al