Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Da li si sa dioxy tretirao zemlju kroz kpk ili biljke folijarno, kolika koncentracija, povrsina?Ja sam imao nešto slično, samo su ove flekice bile veće. Izmenjao tri preparata protiv grinje i ništa nije pomoglo. Ove godine sam odradio dezinfekciju sa dioxy activ supra agro i mogu vam reći da su mladara prelepi.
Da li si sa dioxy tretirao zemlju kroz kpk ili biljke folijarno, kolika koncentracija, povrsina?
Послато са Nexus 5X уз помоћ Тапатока
Polio sam dioxijem, taj lastar sam iscuapo slucajno jer je strcao van, onda sam oko njega sve povadio bilo je jos do njega na na starom panju, okolo sam isto povadio u krugu od metar nije bilo vise, onda sam pocupao jos sto lastara nisam nasao nijedan zarazen, ta je sadnica bila zarazena cudno mi je da je tek sad ispoljila simptome.
Ne znam gde da postavim pitanje pa kao ajde ovde
Sad otidjoh u šetnju kroz malinjak kad vidim (i čujem) par placeva dalje celo jato čvoraka na necijem "vinogradu"... I lete tu u krug, ne znam da li su i kolika oni opasnost za maline!? I čime ih se rešiti ako jesu?