Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kako je busiti rupe sa, ovom mašinom za rupe? Jeli teško za rukovanje?
Poslato sa HUAWEI GRA-L09 uz pomoć Tapatoka
Bespotrebno zagadjujete zemljiste preradnjnim uljima i bitulitom stubove ogorite na delu koji ide u zemlju i bice vecni pogotovo jer ce imati kontakt sa vlagom pre ce struliti ovako ogoreni nema im smrti ni za 100god.
Ja sam moje izbušio na 50, čeone na 60cm, bagremovi na 2ipo i 3m iznad zemlje...
Premazani su preradjenim motornim uljem...
Zasena ovih dana, a stubove povezujem pocinkovanom žicom 2.5mm...
Prvu na pola metra, pa na metar do 1.2m... Zavisi od visine maline. I gornja letva bi trebalo da ti bude sira od donje... Donja ide od 40-50cm, a gornja oko 80cm... Mada sam vidjao da masa ljudi ima i po nekoliko letvica sve iste sirine kako dole, tako i gore, vise ni sam nisam pametan oko toga Nek' kaze ako ima neko konkretnije ))Hvala !
A na koje visine od zemlje da stavljam letvice za PVC kanap za naslon ?
Ja sam ostavio sve 3 letvice na 80cm duzine i na visinu od 40-90-160cm a kanap "setam" gde mi odgovara.Izbusio sam rupe u letvicama pa provukao 2 kanapa kroz istu rupu pa provucem malinu izmedju njih,lepo se zakaci i ne pada kad je vetar.
U svakom slucaju u prvoj godini kako god da uradis neces moci da uklopis jer rastu neujednaceno zato je po meni bolje ostaviti duze letvice(ako ti ne smeta zbog obradjivanja-mehanizacije) za drugu godinu kada "podivljaju".
Mozel li neko da mi objasni znacenje za primenu preparata 2l/h?
Koliko onda treba da stavim na 10l?
U pravu si, 2l/ha .2 litra na hektar ili na sat? Jer pise obicno 2l/ha... Koji preparat je u pitanju? Ako pravis na prskalicu od 10l, ide ti izmedju 10 i 20ml uglavnom... Mada to bi ti trebalo reci u poljo-apoteci...