vladimir..
Član
Pa razbacan je mojom rukom analiza tako rekla,kalijum u visku(63,4) a fosfora uopste skoro da I nema(2,2)...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Nema više rasta kolega, naravno što se visine tiče. One jedne godine rastu a druge rađaju.Pozdrav.prvo pitanja da mi je vreme da se lastari s puste na zemlju posto list jos nije otpao,i drugo pitanja sta se radi za lastari s koji su sad mali imaju fiziku od par centimetara pa do deset petnaest ,dali njih secemo na prolece do zemlje i od sredine Maja ih pustamo da rastu za sledeci godinu,ili ih ne diramo i ostavljamo da rastu i tokom cele sledece godine da bi dale rod onda tamo godine.
Kolega,a sto ne procita makar jednu knjizicu,pre nego si zasadio malinu,bilo bi ti mnogo jasnije. Ako si obavio prskanje,pusti ih slobodno.Pozdrav.prvo pitanja da mi je vreme da se lastari s puste na zemlju posto list jos nije otpao,i drugo pitanja sta se radi za lastari s koji su sad mali imaju fiziku od par centimetara pa do deset petnaest ,dali njih secemo na prolece do zemlje i od sredine Maja ih pustamo da rastu za sledeci godinu,ili ih ne diramo i ostavljamo da rastu i tokom cele sledece godine da bi dale rod onda tamo godine.
List opao polovinu a sneg danas napadao, ima li sansi za stetu od snega.